Βαθμολογία

Κοιτάνε μπροστά στον Πυργετό

Μπορεί, στην ομάδα του Πυργετού, να υπάρχουν ανάμικτα συναισθήματα από το προηγούμενο παιχνίδι, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας, κοιτάνε μπροστά και θέλουν η ομάδα να πάρει ότι περισσότερο μπορεί από το επερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, κόντρα στην Λαμία.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Ο τεχνικός της ομάδας, κύριος Νίκος Αργυρούλης, θα έχει στην διάθεση του τον Περήφανο, που επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, αφού εξέτισε την ποινή του από την αποβολή στην Κύμη, στο προηγούμενο παιχνίδι, κόντρα στην Καρδίτσα. Από την άλλη, δεν θα έχει στην διάθεση του τον Μπαταβάνη, που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας από τραυματισμό, όπως επίσης και τον Ζιώγα, που προέρχεται από επέμβαση.

Η αναμέτρηση απέναντι στην Καρδίτσα, σίγουρα στοίχισε στην ομάδα, καθώς ήταν καλύτερη, πέτυχε δυο γκολ και είχε τον ρυθμό στο παιχνίδι και σαφώς, υπάρχει απογοήτευση από την ήττα. Από εκεί και πέρα όμως, ο Πυργετός δεν μπορεί να μείνει σε αυτό το παιχνίδι και θα κοιτάξει να πάρει ότι μπορεί περισσότερο, στην πιο δύσκολη ομολογουμένως αναμέτρηση για φέτος, απέναντι στην πρωτοπόρο Λαμία.

Η ομάδα του Νομού μας, δεν έχει τίποτα να χάσει από την αναμέτρηση, ενώ σίγουρα ευχάριστες αναμνήσεις θα φέρει στους ανθρώπους της ομάδας το ταξίδι στην Λαμία, καθώς μέσα σε εκείνο το γήπεδο, πριν από 9 μήνες ο Πυργετός κέρδισε με 2-1 και κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία του να ανέβει στην Γ’ Εθνική.

Τέλος, αυτό θα είναι το πρώτο από τα τρία παιχνίδια που απομένουν μέχρι την διακοπή των Χριστουγέννων, οπότε και αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, σχετικά με την τεχνική ηγεσία, ανάλογα βέβαια πάντα και με την βαθμολογική συγκομιδή που θα έχει η ομάδα μέχρι τότε η οποία σίγουρα θα αποτελέσει κριτήριο για το εάν θα εξεταστεί αυτό το ζήτημα στην περίοδο της διακοπής.