Βαθμολογία

Χωρίς προβλήματα απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο η Αγιά

Ο Δωτιέας Αγιάς, αναμένεται να αντιμετωπίσει τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας το απόγευμα της Κυριακής, με την ομάδα του Νομού μας, να θέλει την νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο, που βαθμολογικά βρίσκεται κοντά.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Μια νίκη, σίγουρα θα είναι ένα βήμα παραπάνω για τον Δωτιέα, στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία, ενώ σίγουρα θα αποτελέσει και παράγοντα που θα ανεβάσει την ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, επομένως όλα είναι στο χέρι των γηπεδούχων, ούτως ώστε να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός του Δωτιέα Αγιάς, κύριος Σωτήρης Αντωνίου, μίλησε στο athleticlarissa, σχετικά με το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας του, απέναντι στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε: «Το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας, σίγουρα είναι κρίσιμο για εμάς. Είναι ένας σημαντικός αγώνας, στην προσπάθεια που κάνουμε φέτος, για την σωτηρία της ομάδας. Ο αντίπαλος μας, είναι αρκετά επικίνδυνος εκτός έδρας. Από τους 13 βαθμούς που έχουν, τους 9 τους έχουν πάρει σε εκτός έδρας παιχνίδια, καθώς κατάφεραν και κέρδισαν μέσα στα Τρίκαλα, την Τερψιθέα και την Χαλκίδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Αγωνιστικά προβλήματα δεν έχουμε, ούτε από κάρτες, ούτε από τραυματισμούς και θα πάμε για ότι καλύτερο».