Βαθμολογία

Στον Αμπελώνα υπάρχει «Ευ Ζην»

Για τους Αρχαίους Έλληνες το ευ ζην, αποτελούσε το ύψιστο αγαθό και μεταφραζόταν ως η τέχνη του να ζει κανείς καλά (ευδαιμονία), ενώ προϋπέθετε την επίτευξη της σωματικής και ψυχικής υγείας του ανθρώπου και οδηγούσε στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του σε όλους τους τομείς, φτάνοντάς τον στην κατάσταση της ευτυχίας.

Και πραγματικά στον Αμπελώνα ο σύλλογος «Ευ Ζην» το καταφέρνει απόλυτα στον αθλητισμό αν κρίνουμε από την παρουσία του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων - κορασίδων στα Γιάννενα κατακτώντας τρεις πανελλήνιες διακρίσεις (ένα χρυσό, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο), που έφεραν τον σύλλογο του Αμπελώνα για το έτος 2013 στην 3η θέση της γενικής κατάταξης συλλόγων στην Ελλάδα, στην κατηγορία παίδων - κορασίδων γεννηθέντων το 2002.

Με ρεκόρ συμμετοχής 1.270 αθλητών απ’ όλη την Ελλάδα, χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα πιο δύσκολα πανελλήνια πρωταθλήματα των τελευταίων ετών, οι παραπάνω διακρίσεις αποτελούν δικαίωση της σκληρής δουλειάς η οποία γίνεται και αποδίδεται στην υποδομή, τη δύναμη και την προοπτική του συλλόγου.

Αναλυτικά: Πρωταθλήτρια Ελλάδος στέφθηκε η Ζησιάδη Πασχαλίνα, ανεβαίνοντας στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία -47 κιλά κορασίδων, κερδίζοντας τέσσερις αθλήτριες.

Επίσης, εντυπωσιακή ήταν η αθλήτρια Βλαχογιάννη Δέσποινα, που κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία κορασίδων -33 κιλά, κερδίζοντας τρεις αγώνες και Γκόντα Ελένη στην κατηγορία κορασίδων -29 κιλά, που κατέκτησε επίσης την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Τέλος πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές Ζαρογιάννης Ζήσης και Κλεφτάκος Μιχάλης, που κέρδισαν από δύο αγώνες και κατέβαλαν την 5η θέση ενώ η Κυρίτση Γεωργία ήρθε 8η.

Εμφανώς ικανοποιημένο το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου με τον πρόεδρο κ. Μπουλουμπάση Δημήτρη να συγχαίρει όλους τους αθλητές, τον δάσκαλο και προπονητή του ομίλου κ. Ντόβα Χαράλαμπο και τον συνεργάτη του, προπονητή των τμημάτων υποδομής κ. Λάκη Μιχάλη για την εξαίρετη εμφάνιση των αθλητών και τα αποτελέσματά τους.

Συγχαρητήρια επίσης έδωσε στον εκπαιδευτικό Ειδικής Αγωγής - προϊστάμενο του ΚΕΔΥΥ Λάρισας Ms κ. Χουλιαρό Δημήτριο, καθώς επίσης και τη διαιτολόγο - διατροφολόγο κ. Πλαδά Μαρία, που με τη συμβολή τους βελτίωσαν την πνευματική και σωματική κατάσταση των αθλητών.

Τέλος ο κ.Μπουλουμπάσης μίλησε για την ηθική βοήθεια των γονέων που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο σύλλογο και υπόσχονται να τους χαρίσουν ακόμα μεγαλύτερες χαρές.

Πηγή: Ελευθερία