Βαθμολογία

Εθνική Κύπρου: Καταλήγει στον Πάμπο

Στον Πάμπο καταλήγει η ΚΟΠ, που εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας ότι θα γίνει συνάντηση με τον Κύπριο προπονητή για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής. Υπέρ της επιλογής Χριστοδούλου τάχθηκαν ο Κώστας Κουτσοκούμνης, Γιώργος Κούμας και Φώτης Φωτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χάρης Λοϊζίδης ζήτησε να μην προχωρήσει η συνάντηση ώστε να καταρτιστεί ένας κατάλογος με 2-3 ονόματα για να γίνει καλύτερη αξιολόγηση. Εξέφρασε την άποψη του για Πάμπο Χριστοδούλου, Ρόνι Λέβι και Νίκκι Παπαβασιλείου, χωρίς να δείχνει κάποια συγκεκριμένη προτίμηση.

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ: Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ, τετραμελής επιτροπή αποτελούμενη από μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, θα συναντηθεί με τον προπονητή Πάμπο Χριστοδούλου για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών.

Στη συνάντηση με τον κ. Χριστοδούλου, θα συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν ενδεχόμενη συνεργασία του με την Ομοσπονδία και αν προκύψει συμφωνία, αυτή θα τεθεί προς τελική έγκριση στην επόμενη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου.