Βαθμολογία

Μπορούν πολλά περισσότερα οι Νέοι

Νίκη και για την Μικτή Νέων του Νομού μας, σήμερα στην Νέα Έφεσο της Πιερίας, αφού κατάφεραν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς, απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Πιερίας, με το ίδιο μάλιστα σκορ, με το οποίο επιβλήθηκαν οι Παίδες, δηλαδή το 1-2.

Αποστολή στην Νέα Έφεσο: Γιώργος Μητσιούλης

Οι ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Μπίζιου, μπήκαν δυναμικά στην αναμέτρηση, δείχνοντας αποφασισμένοι να πάρουν την νίκη και να αποδείξουν την αξία τους. Μόλις στο 11ο λεπτό ο Μούλτσιας, με κεφαλιά από πολύ κοντά, έστειλε την μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Νούσιος έβγαλε μια σέντρα, με την μπάλα να χτυπάει στα πόδια αμυντικού των γηπεδούχων και να καταλήγει στα δίχτυα.

Στο 25ο λεπτό παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1, με γκολ του Δαδάκου, που είχε μπει στο παιχνίδι πριν λίγο. Από αυτό το σημείο και μετά, ένα άγχος κυρίευσε τους ποδοσφαιριστές της λαρισινής ομάδας και τους έκανε να υποπίπτουν σε λάθη, πολύ συχνά.

Βέβαια, η ομάδα του Νομού μας, απείλησε αρκετές φορές την αντίπαλη εστία, κυρίως με τον Μούλτσια, που είναι η αλήθεια ότι ταλαιπώρησε τους αντίπαλους αμυντικούς. Τελικά, το 1-2 ήρθε στο 73’ όταν ο Νούσιος έβγαλε μια συστημένη σέντρα για τον Μάντζαρη με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, να μην αστοχεί από την πλεονεκτική θέση που βρέθηκε.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Μικτή Νέων ΕΠΣ Πιερίας(Γιάννης Μυστακίδης): Κούζας, Ξάφης, Καραθάνος(22’ Δαδάκος), Στούμπος, Σπανός, Κατέλας, Αγγέλου(74’ Συμεωνίδης), Κυπαρίσσης, Λιπιρίδης, Καλαϊτζίδης(42’ Βουλγαρούλης), Αγγελουσόπουλος.

Μικτή Νέων ΕΠΣ Λάρισας(Μιχάλης Μπίζιος): Αναστασίου, Καρακώστας, Καλφούντζος, Ντούφας, Παπακώστας, Ζαμπέτας, Μάντζαρης, Μπίλλης, Μούλτσιας(86’ Τζουμάκας), Νούσιος(74’ Μπούρας), Τσακίρης(49’ Μακροβασίλης).

Διαιτητής: Κοεμτζίδης Βοηθοί: Γκαραγκάνης, Δημητριάδης.