Βαθμολογία

Οι Παίδες δεν πιάνονται

Ακόμα μια νίκη προσέθεσε στο δυναμικό της, η Μικτή Παίδων της ΕΠΣ Λάρισας, καθώς κατόρθωσε να επιβληθεί εκτός έδρας της αντίστοιχης ομάδας της ΕΠΣ Πιερίας και να πάρει την νίκη με 1-2, μέσα στο γήπεδο της Νέας Εφέσου, όπου και είχε προγραμματιστεί να γίνει το παιχνίδι.

Αποστολή στην Νέα Έφεσο: Γιώργος Μητσιούλης

Το γεγονός πως το συγκεκριμένο γήπεδο ήταν πλαστικό, δεν πτόησε καν τους πιτσιρικάδες του Αχιλλέα Μαστοροδήμου, που καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, έκαναν τα «δικά τους» μέσα στο γήπεδο, έχοντας ουσιαστικά επιβάλει τον ρυθμό τους και μην αφήνοντας τον αντίπαλο να απειλήσει, με εξαίρεση την περίπτωση του γκολ, με το οποίο οι ποδοσφαιριστές της Πιερίας μείωσαν στο 88ο λεπτό.

Σκόρερ και των δύο τερμάτων της Μικτής μας, ήταν ο Λιόντος, που μέχρι στιγμής, δείχνει να τα πάει περίφημα και μακάρι η εξέλιξη του να είναι η ανάλογη. Στο 21ο λεπτό, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, επιχείρησε ένα σουτ από την αριστερή μεριά της περιοχής, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να μην μπορεί να αντιδράσει και να αναγκάζεται να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του.

Δυο λεπτά αργότερα, ο Κατσαρός επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, έξω από την περιοχή, ωστόσο η μπάλα κατέληξε άουτ, ενώ στο 33’ ο Καλύβας έκανε μια προσπάθεια και ανάγκασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούσει την μπάλα με τα πόδια. Στο 37ο λεπτό, λίγο πριν λήξει το σαραντάλεπτο πρώτο ημίχρονο, ο Λιόντος βγήκε τετ α τετ με τον όμως ο Καλαϊτζίδης, δήλωσε και πάλι παρών και απέκρουσε την προσπάθεια του Λαρισαίου ποδοσφαιριστή.

Στο δεύτερο μέρος, ο Λιόντος έκανε το 0-2 με το καλημέρα και συγκεκριμένα στο 42ο λεπτό, με όμορφο πλασέ, αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα. Κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε, καθώς όλα έδειχναν ότι ομάδα της Λάρισας, θα φτάσει σε μια ακόμα άνετη νίκη, όπως και έγινε. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η ομάδας της Πιερίας, ήταν να μειώσει στο 88ο λεπτό, με τον Κουλιανόπουλο.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Μικτή Παίδων ΕΠΣ Πιερίας(Ντένης Οικονομίκος): Καλαϊτζίδης, Αλεξανδρίδης, Τουλίκας, Γκοτζιαμανίδης(50’ Κουτούδης), Πλέσιας, Καραθάνος, Καταχιώτης, Οικονομίκος, Ναρίνολγου(35’ Τσιμτσούδης), Τριανταφύλλου(46’ Παπαδόπουλος Κ.)

Μικτή Παίδων ΕΠΣ Λάρισας(Αχιλλέας Μαστοροδήμος): Παπαδημητρίου, Κακάμης, Κυρίτσης Ι., Κυρίτσης Α., Κίφος, Τόπης, Λιόντος, Κατσαρός-Βέρρος, Κοτσιανούλης(50’ Κουσιάς), Καλύβας(74’ Μπαντζέλας), Μηνάς(56’ Ματθαίος).

Διαιτητής: Γκαραγκάνης Βοηθοί: Κοεμτζίδης, Δημητριάδης.