Βαθμολογία

Στην Κίνα Τζόνσον και Ντούμπι

Στην Κίνα, όπου πέτυχε πέρσι 75 πόντους σε ένα ματς, επέστρεψε ο Κουίνσι Ντούμπι, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με τους Σαγκάη Σαρκς.
Ο 29χρονος γκαρντ είναι εκτός NBA από το 2009, αλλά πρόλαβε να παίξει σε 143 ματς επιπέδου «μαγικού» κόσμου για λογαριασμό των Σακραμέντο Κινγκς και Τορόντο Ράπτορς. Στη συνέχεια βγήκε πρώτος σκόρερ στο τουρκικό πρωτάθλημα με την Νταρουσάφακα, αλλά δεν απέσπασε ουσιαστικό ενδιαφέρον από ομάδες της κορυφαίας μπασκετικής λίγκας του πλανήτη, άρα αποφάσισε να επικεντρωθεί στο κινέζικο CBA από το 2010, αν και πέρασε επίσης από την ισπανική Μούρθια και από το πρωτάθλημα του Λιβάνου! Φέτος πήρε μέρος στο ντραφτ της D-League, αλλά πρόλαβε ένα ματς με τους Σιου Φολς Σκάιφορς, πριν αποσπάσει πρόταση από τους Σαρκς, στους οποίους ιδιοκτήτης είναι ο Γιάο Μινγκ.

Παράλληλα γνωστοποιήθηκε από το RealGM πως ο 28χρονος Κρις Τζόνσον, ο οποίος αποδεσμεύτηκε πρόσφατα από τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους Τσετσιάνγκ Λάιονς. Θυμίζουμε πως έχει περάσει από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Μπόστον Σέλτικς και Νιου Ορλίνς Χόρνετς, από την D-League, από την Τουρκία και την Πολωνία, αλλά στην Κίνα θα παίξει για πρώτη φορά.