Βαθμολογία

Το τρίτο ημίχρονο από την Τσαριτσάνη

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ – ΠΥΡΣΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Σε συναινετικό και ευχάριστο κλίμα, όπως άλλωστε ήρεμη και χωρίς την παραμικρή ακρότητα υπήρξε η συνάντηση στην Τσαριτσάνη, έγιναν και οι δηλώσεις των προπονητών των 2 ομάδων:

Σωτήρης Μαυροδήμος (Πυρσός Γρεβενών): «Πιστεύω πως σήμερα έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, μέσα σε αθλητικά πλαίσια, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, δίχως αντιπαλότητες, αρκετά θεαματικό,  που πέρα από το σκορ υπήρχαν και άλλες πολλές καλές φάσεις και γι αυτό αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Εμείς δυστυχώς δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα  και για να γίνω πιο σαφής θεωρώ πως ο τερματοφύλακάς μας ήταν σε άσχημη μέρα. Όλοι γνωρίζουμε πως όταν υπάρχει αστάθεια στον τερματοφύλακα, δεν έχεις πολλές πιθανότητες να φύγεις με θετικό αποτέλεσμα έχοντας μάλιστα για αντίπαλο μια ομάδα σαν τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Θα δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί αγωνίσθηκαν με πείσμα και πάθος, παλέψαμε το ματς ακόμα και όταν μειώσαμε στο 4-2. Πιστεύαμε ότι με ένα τέρμα θα μπαίναμε στο παιχνίδι αλλά η ομάδα της Τσαριτσάνης ήταν φοβερά εύστοχη. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό ώστε να γίνουμε καλύτεροι και να βελτιώσουμε τα λάθη μας μιας και τίποτα δεν έχει τελειώσει. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Τσαριτσάνη για το αθλητικό πνεύμα που επέδειξε και τη φιλοξενία, ήταν όλα φανταστικά.   Ήταν όπως πρέπει να είναι στο ποδόσφαιρο, χωρίς αντιπαλότητες και χωρίς προβλήματα, για να μπορέσουμε έτσι να προάγουμε  το άθλημα και ο κόσμος να έρθει πιο ευχάριστα στο γήπεδο και να μη φοβάται. Εύχομαι στον Οικονόμο να πετύχει τους στόχους του γιατί πιστεύω  με βάσει και αυτά που ακούγονται, ότι είναι ομάδα που μπορεί να αλλάξει κατηγορία, έστω και με τη δεύτερη θέση.  Συγχαρητήρια και πάλι και καλή συνέχεια».

Κώστας Κατσάρας (Οικονόμος Τσαριτσάνης): «Εγώ θα ξεκινήσω από τον αντίπαλο δηλώνοντας πως η νίκη μας είναι σημαντική γιατί επιτεύχθηκε επί ενός αντιπάλου, όπως ο Πυρσός Γρεβενών, που σίγουρα είναι καλή ομάδα και προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Είναι αυτό που λείπει από την Ελλάδα, όπως έχω συζητήσει με τον συνάδελφο προπονητή και χρειάζεται για να προάγουμε το άθλημα και να προσελκύσουμε στα γήπεδα τόσο τα νέα παιδιά όσο και τον κόσμο, η παρουσία του οποίου κρίνεται απαραίτητη. Τονίζω και πάλι πως ο Πυρσός είναι πολύ καλή και καθαρή ομάδα, προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο  και νομίζω ότι θα πετύχει  το στόχο του, πράγμα το οποίο εύχομαι ολόψυχα να συμβεί.

Όσον αφορά τη δικιά μας την ομάδα, ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι από 2 απόψεις, η πρώτη ότι προερχόμαστε από θρίαμβο εναντίον της Λάρισας και η δεύτερη ότι αντιμετωπίσαμε ένα πολύ καλό αντίπαλο μέσα στο γήπεδό μας, που είναι μικρό και δεν μας διευκολύνει να αναπτυχθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ευτυχώς οι παίκτες μου ήταν σοβαροί, καταφέρνοντας να έχουμε πολύ καλά ποσοστά επιτυχίας στα επιθετικά τελειώματα. Ωστόσο η έκταση του σκορ αδικεί τον Πυρσό Γρεβενών. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια, βλέποντας το επόμενο παιχνίδι με την Κοζάνη. Θέλουμε να συγκεντρώσουμε πολύ γρήγορα βαθμούς, για να παραμείνουμε στην κατηγορία».