Βαθμολογία

Κανονικά η πρεμιέρα του Σφακιανάκη

Η απόφαση έχει παρθεί από τον καλλιτέχνη και την επιχείρηση και η πρεμιέρα θα γίνει κανονικά το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου... Ο Νότης Σφακιανάκης έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα τα τελευταία 24ωρα και ίσως έτσι όπως έχουμε δει τα πράγματα να κυλούν δε τον ενδιαφέρει και πολύ μιας και είναι άποψη που την υποστηρίζει εδώ και περίπου δύο χρόνια.

Μπορεί σύνολο καλλιτεχνών να του έχουν γυρίσει την πλάτη  και να τον λιθοβολούν, αλλά επιλέγει να κολυμπήσει στα βαθιά και μάλιστα χωρίς κάποιο μεγάλο όνομα δίπλα του. Με νέα παιδιά θα πορευτεί και αναλαμβάνει ο ίδιος την ευθύνη ενός προγράμματος που όπως βγάζει  το περιβάλλον του προς τα έξω , θέλει να κερδίσει όλους τους θαυμαστές αλλά και εχθρούς  του με το σπαθί του και με σύμμαχο την φωνή του.

Οι πρόβες από χθες είναι καθημερινές και θέλει ο Νότης να αφήσει στην άκρη ότι ειπώθηκε μιας και για εκείνον δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό αφού και στο παρελθόν ότι είπε το έλαβε πίσω με πολύ σκληρή κριτική. Μένει να δούμε αν θα υπάρχει δημόσια τοποθέτηση λίγο πριν την πρεμιέρα του αν και τον ακούσαμε να σχολιάζει τα πάντα στο δελτίο του Star!

Πηγή: newspistol.com