Βαθμολογία

Έδειξε χαρακτήρα και πήρε τους τρεις βαθμούς ο Αχιλλέας Φαρσάλων

Την νίκη με σκορ 0-2 κατάφερε να πάρει ο Αχιλλέας Φαρσάλων, μέσα στο γήπεδο της Χάλκης, όπου αντιμετώπισε τον Ηρακλή και με αυτόν τον τρόπο μπόρεσε να αναπληρώσει λίγο από το χαμένο έδαφος, στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Οι γηπεδούχοι, είχαν κάποιες ευκαιρία για γκολ, τις οποίες ωστόσο δεν αξιοποίησαν κατάλληλα και ως γνωστόν, όταν μια ομάδα δεν σκοράρει αυτό γυρίζει εις βάρος της. 

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-1 στο 57ο λεπτό, όταν ο Αντωνιάδης, βρήκε με πάσα τον Δημήτρη Παλιούρα κι αυτός από πλεονεκτική θέση δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ. Μάλιστα, λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 60’ ήρθε και δεύτερο γκολ για τον Αχιλλέα, αυτήν την φορά με τον Γκατζόγια, που μετά από πάσα του Μακρή, κατάφερε να νικήσει τον Φαρμάκα και να κάνει το 0-2.

Τέλος, έντονα παράπονα από την διαιτησία έχουν οι γηπεδούχοι, καθώς πιστεύουν ότι δεν τους δόθηκε πέναλτι όταν στο 75ο λεπτό ο Τζατζάκης ανατράπηκε στην αντίπαλη περιοχή.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ηρακλής Χάλκης(Νίκος Ανδρέου): Φαρμάκας, Καφφές, Γουργιώτης, Τσίρκας, Βογιατζής Σ., Κουσιώρας Ν., Βογιατζής Χρ.(62’ Μάνης), Παπαδημητρίου, Κουσιώρας Κ.(62’ Δημόπουλος), Ρέψης, Τσιλιάκος Αγγ.(62’ Τζατζάκης).

Αχιλλέας Φαρσάλων(Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσουκέρας, Τλούπας, Πατσιούρας, Μακρής, Ατωνιάδης, Τσανάκας, Γκατζόγιας(62’ Μάνης), Μπένος, Λυμπέρης(60’ Παπαγεωργίου), Ξυνογαλάς(75’ Τσούλης), Παλιούρας Δ.(85’ Παλιούρας Α.)

Διαιτητής: Τζήλος Βοηθοί: Παπαδημητρίου, Νατσιούλας.