Βαθμολογία

Νίκη με ανατροπή και ανεβαίνει το Βλαχογιάννι

Την νίκη με σκορ 2-1 κατάφερε να πάρει η Δόξα Βλαχογιαννίου, απέναντι στην ΑΕΔ Νίκαιας, αποδεικνύοντας έτσι ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, βρίσκεται σε τρομερή φόρμα και ανεβαίνει συνεχώς στον βαθμολογικό πίνακα της Α’ ΕΠΣΛ. Μάλιστα, αυτήν η νίκη έχει και μια μεγαλύτερη σημασία για τους γηπεδούχους, καθώς έμεινα πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς, παρ’ όλα αυτά κατάφεραν να το γυρίσουν και να πανηγυρίσουν στο τέλος.

Η Νίκαια, μπήκε με κέφια στο παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με τον ταλαντούχο Κώστα Μπούκα μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης. Παρά την ψυχρολουσία, οι ποδοσφαιριστές του Βλαχογιαννίου, πείσμωσαν, προσπάθησαν και έφτασαν στην ισοφάριση στο 20ο λεπτό όταν ο Λιόλιος με σέντρα, βρήκε τον Γκουρομπίνο κι αυτός με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-1 για την ομάδα του Νίκου Φακίτσα.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι είχε δύναμη, με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο. Τελικά, στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 60ο λεπτό ο Τασιούλης μετά από πολύ καλή προσπάθεια, έδωσε την μπάλα στον Φαρμάκα κι αυτός μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, όπου και ανατράπηκε. Ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο «συνήθης ύποπτος» του Βλαχογιαννίου, Λιόλιος,  που ήταν εύστοχος και έκανε το 2-1, που παρέμεινε μέχρι και το σφύριγμα της λήξης.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Δόξα Βλαχογιαννίου(Νίκος Φακίτσας): Βακουφτσής, Βάλλας, Αθανασούλης, Βλιώρας(55’ Κόκκας), Ιωαννίδης, Μίσιος Ν., Λιόλιος, Κοντοθανάσης(80’ Σεΐζης λ.τ.), Φαρμάκας, Τασιούλης, Γκουρομπίνος(85’ Μίσιος Δ.)

ΑΕΔ Νίκαιας(Μίλτος Ζιάκας): Τζουβάρας, Ακρίβος, Ανδρέου, Χονδρονάσιος, Ψαρούλης, Γεωργόπουλος(79’ Γαρυφαλλόπουλος), Στατήρης(46’ Σούλι), Μπακαρτζής, Σβερκούλης, Μπούκας, Νούσιος(41’ Χριστοδούλου λ.τ.).

Διαιτητής: Τσιτσιρίκας Βοηθοί: Ντούρμα, Ευστρατίου.