Βαθμολογία

Σκόραρε μεν αλλά...

ΟΔΥΝΗΡΗ ΗΤΤΑ ΓΝΩΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ Ο ΠΥΡΓΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 3-2

Πιο κοντά παρά ποτέ στην πρώτη του φετινή νίκη έφθασε ο ΑΣ Πυργετού αλλά στο τέλος γνώρισε μία ακόμη ήττα (την έβδομη επί ισαρίθμων αγώνων πρωταθλήματος) με σκορ 3-2 από τον ΑΟ Καρδίτσας. Μάλιστα, το αποτέλεσμα αυτό ήταν το πλέον οδυνηρό για τους παίκτες του Νίκου Αργυρούλη, αφού προηγήθηκαν δύο φορές χωρίς να κρατήσουν ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας που θα συνιστούσε την ελάχιστη ψυχολογική τόνωση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους "βυσσινί" που "άνοιξαν" το σκορ στο 18' με σουτ του Βελετάνη, ενώ στο 37' με τον ίδιο τρόπο ισοφάρισε ο Μεσιακάρης. Στο 51' οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι το προβάδισμα με κεφαλιά του Ψωμολιά αλλά στο 68' καταλογίστηκε εις βάρος του τελευταίου πέναλτι (σε τράβηγμα επί του Τζοβάρα) και ο Τσέλιος από τα 11 μέτρα ισοφάρισε για δεύτερη φορά. Σε χρόνο κατά τον οποίο οι Πυργετινοί πίεζαν για το νικητήριο γκολ, στο 86' από βολέ του τερματοφύλακα Τάτσιου ο Μίλκοβιτς έγινε κάτοχος της μπάλας στην "πλάτη" της άμυνας και ξεπερνώντας τον Αγριόδημο διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Καλή ήταν η διαιτησία του Παναγιώτη Κουκούλα (Μακεδονίας) με βοηθούς τους Στάθη Μιχαηλίδη (δεν απέφυγε τα λάθη) και Νίκο Συμεωνίδη. Με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν οι Βελετάνης (18'), Διβανές-Τσέλιος (21'), Ψωμολιάς (67') και Τάτσιος (90'+3').

ΑΣ ΠΥΡΓΕΤΟΥ (Νίκος Αργυρούλης): Αγριόδημος, Λιάκος, Μαντζαφούλης, Καρκαντάς, Ψωμολιάς, Διβανές, Βελετάνης (81' Γκαραλιάκος), Αργύρης (63' Πότσης), Σάββας (68' Καουνάς), Ζαφειρίου, Καλφούντζος.

ΑΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Τάτσιος, Καραγιώργος, Πουρνάρας (59' Τζοβάρας), Καβαλάρης, Κούρκουλας, Τσέλιος, Θυμιόπουλος, Παππάς, Χρ.Νάκου (55' Κανιούρας), Μεσιακάρης (79' Διπλάρης), Μίλκοβιτς.