Βαθμολογία

Κατώτερος των περιστάσεων ο Αμπελωνιακός (Video)

Την ήττα με σκορ 1-2 γνώρισε μέσα στην έδρα του ο Αμπελωνιακός, από την ομάδα της Χαλκίδας για την 8η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι γηπεδούχοι, ήταν σε κακή ημέρα, κινήθηκαν σε χαμηλά επίπεδα απόδοσης, και δεν μπόρεσαν σε καμιά περίπτωση να δείξουν αυτά που μπορούν να κάνουν μέσα στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα, σε ένα παιχνίδι, στο οποίο ο διαιτητής υπέδειξε το σημείο του πέναλτι τρεις φορές.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Ο Αμπελωνιακός, μπήκε μουδιασμένος μέσα στο γήπεδο και παρά το γεγονός ότι πήγε να δημιουργήσει δύο επικίνδυνες φάσεις στην αρχή, με τον Ρόκα και τον Κακαβίτση, στην συνέχεια οπισθοχώρησε χωρίς λόγο και έδωσε αρκετό χώρο στην αντίπαλη ομάδα. Στο 21ο λεπτό, ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για την Χαλκίδα, όταν ο Τσαλμάς εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Αυλωνίτης έκανε μια καρφωτή κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Παπαδόπουλου και απομακρύνθηκε.

Στο 27ο λεπτό, ο Τσαλμάς επιχείρησε ένα σουτ, με πολλά φάλτσα από την αριστερή πλευρά, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 31’ η Χαλκίδα, κέρδισε πέναλτι, όταν ο Πολύζος ακούμπησε την μπάλα με το χέρι του στην περιοχή. Την εσχάτη των ποινών, ανέλαβε να εκτελέσει ο Ευσταθίου, που ήταν εύστοχος και έκανε το 0-1. Ο σκόρερ, δεν μπόρεσε να χαρεί και πολύ το γκολ που πέτυχε, καθώς στο 36’ αποβλήθηκε, με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή για διαμαρτυρία.

Από εκεί και πέρα, ο Αμπελωνιακός είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει μια πιθανή ισοφάριση, ή ακόμα και την ανατροπή, καθώς αγωνιζόταν με έναν ποδοσφαιριστή περισσότερο, ωστόσο δεν κατάφερε να δημιουργήσει έστω και μια αξιόλογη φάση ούτως ώστε να απειλήσει την αντίπαλη εστία.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 61ο λεπτό, οι γηπεδούχοι έμειναν κι αυτοί με δέκα παίκτες, καθώς ο Πολύζος ανέτρεψε αντίπαλο επιθετικό στην περιοχή, με αποτέλεσμα να δεχτεί δεύτερη κίτρινη και να αποβληθεί, ενώ ταυτόχρονα ο διαιτητής έδωσε και δεύτερο πέναλτι στην Χαλκίδα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Γκαράνης, όμως ο τερματοφύλακας του Αμπελωνιακού, Παπαδόπουλος δήλωσε παρών και απέκρουσε, κρατώντας το σκορ στο 0-1.

Στο 67ο λεπτό, ήρθε και τρίτο πέναλτι για την Χαλκίδα, κάτι που πολύ σπάνια συμβαίνει και σίγουρα αποτελεί ένα από τα αξιοσημείωτα στοιχεία της αναμέτρησης. Αυτήν την φορά, την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσαλμάς, που έκανε το 0-2 για την Χαλκίδα και κάπου εκεί η παρτίδα χάθηκε για τον Αμπελωνιακό.

Το μόνο που κατάφερε να κάνει η ομάδα του Νομού μας, ήταν να ισοφαρίσει στο 88ο λεπτό μετά από πολύ όμορφη ατομική προσπάθεια του Χατζούλη, που έκανε το 1-2, ωστόσο τα χρονικά περιθώρια για να πάρει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι, ήταν ελάχιστα, με αποτέλεσμα ο Αμπελωνιακός να ηττηθεί.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Αμπελωνιακός(Γιάννης Γκαμπέτας): Παπαδόπουλος, Ρόκα, Τζιαρτζιάνης(73’ Κωτούλας), Πολύζος, Κομισόπουλος, Πασχαλίδης(42’ Αλεξανδρής), Μπίκος, Φλέγγας, Γκαμπέτας(70’ Χατζούλης), Παπανδρέου, Κακαβίτσης.

Χαλκίδα(Παναγιώτης Τοκπασίδης): Ντουμάνης, Πέτσης, Τσατσαρώνης, Αυλωνίτης, Γκαράνης, Ευσταθίου, Τανταρίδης, Ναουμίδης, Γκιόκας(90’+2’ Κηρύκος), Τσαλμάς(90’+1’ Τσουπέης), Βαλκάνος(83’ Μπαλαμπάνης).

Διαιτητής: Γρατσάνης Βοηθοί: Τζάνης, Κωτούλας

VIDEO

">http://

">http://