Βαθμολογία

Ήττα για τους νέους του Τυρνάβου

Την ήττα γνώρισε η ομάδα νέων στο Δημοτικό στάδιο Τυρνάβου στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα νέων της Football League ΟΠΑΠ. Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας η Αναγέννηση ήταν καλύτερη και πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα να φύγει νικήτρια απο τον Τύρναβο.

Οι παίκτες του Κώστα Τουρβάτσιου κρατούσαν περισσότερο από όσο χρειαζόταν την μπάλα στα πόδια δίνοντας χώρο στον αντίπαλο που βρίσκοντας τους χώρους και με γρήγορη ανάπτυξη σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Συνυπολογίζοντας την αναγκαστική αλλαγή του Παπαχρήστου λόγω τραυματισμού στο 33' και την κακή μέρα που βρέθηκαν αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του Τυρνάβου η ήττα ήταν φυσικό επακόλουθο. Τα γκόλ για την Αναγέννηση σημείωσαν οι Μπράχος στο 38' με κοντινό σουτ και ο Κοντός στο 56' με πλασέ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αγγελούλης Χρήστος με βοηθούς τους Ντελέζο Ιωάννη και Σταμπέρνα Νικόλαο όλοι του συνδέσμου Λάρισας.

Τύρναβος (Κώστας Τουρβάτσιος): Παναγιώτου, Τσακνάκης, Σουλιώτης, Ντογκούλης, Καραμπίνας, Ντιντής, Δάσσιος, Βογιατζής, Πέρπερας, Λίταινας και Παπαχρήστος. Έπαιξαν και οι: Μαχαίρας, Παυλόπουλος, Τούσιας, Ζιώγας και Καραστέργιος.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τάκης Δρόσος): Γεωργαντζάς, Πόπολας, Γεωργίου, Αδαμόπουλος, Καραγεώργος, Θεοδωρόπουλος, Τζέρτζελας, Μπράχος, Κανιούρας, Γεωργίου, και Κοντός. Έπαιξαν και οι: Χύτας, Λαγουρτζής, Γκουγκούδης, Παπαδημητρόπουλος, Ζέρβας και Μάγγος.