Βαθμολογία

Υγιεινός περίπατος για Μπαρτσελόνα (Video)

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε την εμφάνιση του στον αγωνιστικό χώρο του «Καμπ Νου» όχι για να αγωνιστεί αλλά για να «σηκώσει» το «Χρυσό Παπούτσι» το οποίο παρέλαβε πριν από μερικές ημέρες. Ο Αργεντινός αστέρας που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και θα μπορεί να υπολογίζεται και πάλι από τη νέα χρονιά, γνώρισε την αποθέωση, όπως άλλωστε και οι συμπαίκτες του που σκόρπισαν την Γρανάδα.

Οι Καταλανοί δεν αντιμετώπισαν λοιπόν ιδιαίτερα προβλήματα, έκαναν ένα υγιεινό περίπατο το απόγευμα του Σαββάτου και πανηγύρισαν σε αυτή την 14η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιθιόν ένα άνετο τρίποντο (4-0).

Η ομάδα του Τάτα Μαρτίνο μπορεί να μην είχε τον Μέσι, ωστόσο βρήκε λύσεις στην επίθεση και προηγήθηκε 2-0 χάρη σε εκτελέσεις πέναλτι του Ινιέστα και του Φάμπρεγκας. Από εκεί και πέρα ανέλαβαν δράση οι Αλέξις Σάντσεζ και Πέδρο οι οποίοι έφεραν το σκορ στο τελικό 4-0. Αυτό το τρίποντο διατηρεί φυσικά την Μπαρτσελόνα στην κορυφή και στο +6 από την δεύτερη Ατλέτικο, η οποία έχει ματς λιγότερ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Μοντόγια, Πικέ, Μπαρτρά, Αντριάνο, Μπουσκέτς (74' Σονγκ), Φάμπρεγκας, Ινιέστα, Αλέξις Σάντσεζ (74' Ρομπέρτο), Νεϊμάρ (83' Τραορέ Ντιαρά), Πέδρο.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Νιόμ, Ντιακατέ, Μουρίγιο, Φουλκέρ, Ιτούρα, Ρέθιο, Ρίκο, Μπραχιμί (78' Ιγκάλο), Πίτι (78' Μπουονανότε), Ελ Αραμπί (72' Ρίκι).

">http://