Βαθμολογία

Κυριακίδης, Καρανίκας & Πατινιώτης στο "Χαμόγελο του Παιδιού"

Με μεγάλη χαρά η ΑΕΛ αποδέχθηκε το κάλεσμα που απηύθυνε "Χαμόγελο του Παιδιού" για στήριξη της προσπάθειας ενίσχυσης ενός οργανισμού με εξαιρετικά σημαντική δράση και ανεκτίμητη προσφορά στα παιδιά. Ο εκ των αρχηγών, Ηλίας Κυριακίδης, μαζί με τους Νίκο Καρανίκα και Θανάση Πατινιώτη θα εκπροσωπήσουν την ομάδα στην αυριανή εκδήλωση. Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

"Φέτος τα Χριστούγεννα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» επισκέπτεται τους φίλους και υποστηρικτές του στην πόλη της Λάρισας με ένα χαρούμενο και φιλόξενο Χριστουγεννιάτικο παζάρι. Η Κινητή Μονάδα Στήριξης και Ενημέρωσης του οργανισμού θα βρίσκεται στην Πλατεία Αγίου Βησσαρίωνα από τις 23 έως και τις 28 Νοεμβρίου 2013. Η ΑΕΛ δείχνοντας για άλλη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο υποστηρίζει την εκδήλωση αυτή.

Έτσι την πρώτη μέρα της εκδήλωσης το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 12.30’ αντιπροσωπεία παικτών της ΑΕΛ θα βρίσκεται στον πλατεία του  Αγίου Βησσαρίωνα, στηνΚινητή Μονάδα Στήριξης και Ενημέρωσης του οργανισμού, για να δηλώσουν έμπρακτα την στήριξη τους αυτήκαι να φωτογραφηθούν με τους μικρούς και μεγάλους φίλους τους. Την ΑΕΛ θα εκπροσωπήσουν οι ποδοσφαιριστές Ηλίας Κυριακίδης, Νίκος Καρανίκας και Θανάσης Πατινιώτης.

Ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη σημαντική στήριξη των φίλων του σε όλη την Ελλάδα μπορεί και μοιράζει το χαμόγελο σε χιλιάδες παιδιά που βρίσκονται στη χώρα, μέσα από δράσεις που έχουν στόχο τη φροντίδα και την προστασία τους. Ειδικά για τη Λάρισα, σημαντική στην πραγματοποίηση του φετινού Χριστουγεννιάτικου παζαριού είναι η βοήθεια που παρέχουν η Κοινότητα Οικονομικής Αλληλεγγύης allwin και οι Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού".