Βαθμολογία

Ανανέωσε με Γιουνάιτεντ ο Κάρικ

Συμβόλαιο ενός έτους με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέγραψε ο Μάικλ Κάρικ παραμένοντας στους "κόκκινους διάβολους" μέχρι το 2015. Ο Κάρικ αγωνίζεται στην Γιουνάιτεντ από το 2006 και στο συμβόλαιο του υπάρχει οψιόν για ένα ακόμα χρόνο που σημαίνει ότι μπορεί να παραμείνει στην Μάντσεστερ μέχρι το 2016.

Πρόσφατα, ο Ντέβιντ Μόγιες, σε δηλώσεις του, είχε τονίσει ότι είναι ικανοποιημένος με την παρουσία του Κάρικ στο "Ολντ Τράφορντ" χαρακτηρίζοντας τον εξαιρετικό ποδοσφαιριστή και τις επανέλαβε στην επίσημη ιστοσελίδα της Μάντσεστερ μετά την συμφωνία.

"Eίμαι ευχαριστημένος που ο Κάρικ ανανέωσε το συμβόλαιο του. Κατά την παραμονή μου στην ομάδα δεν ήταν δύσκολο να αντιληφθώ ότι ο Κάρικ είναι ένας παίκτης που διαβάζει το παιχνίδι και είναι εξαιρετικός πασέρ. Είναι εξαιρετικός παίκτης και αληθινός επαγγελματίας και έχει δείξει αφοσίωση στην ομάδα".

Ο Κάρικ στις δηλώσεις του τόνισε χαρακτηριστικά: "Eίναι φανταστικό που ανανέωσα το συμβόλαιο μου με την Μάντσεστερ. Ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο. Ο σύλλογος έχει προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές και η συνεργασία μου με τον Ντέιβιντ Μόγιες είναι φανταστική. Έχω κερδίσει πολλά τρόπαια με την Μάντσεστερ και ευελπιστώ να κερδίσω περισσότερα στο μέλλον". Ο 32χρονος μέσος έχει κερδίσει πέντε πρωταθλήματα Αγγλίας και ένα Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει σημειώσει 21 γκολ σε 334 εμφανίσεις.