Βαθμολογία

Χάρης Νούσιας: «Να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας»

Ο Οικονόμος υποδέχεται την Κυριακή στην Τσαριτσάνη τον Πυρσό Γρεβενών

Τον Πυρσό Γρεβενών υποδέχεται την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στην Τσαριτσάνη ο Οικονόμος, στην 2η ουσιαστικά ως τώρα παρουσία της ομάδας μπροστά στο κοινό της κωμόπολης και της επαρχίας γενικότερα.

Του Γιώργου Μπαμπάλη

Οι «Πράσινοι» αποτελούν τα τελευταία χρόνια το ποδοσφαιρικό καμάρι όλης της επαρχίας Ελασσόνας, με την σπουδαία παρουσία τους τόσο σε επίπεδο νομού και Θεσσαλίας αλλά και πολύ πέραν αυτής, διαγράφοντας αξιόλογη και αξιοπρόσεκτη πορεία.

Η φετινή προσπάθεια του Οικονόμου αντανακλά σαφώς στις δυνατότητες παιχτών και προπονητών, πρωτίστως όμως στη θέληση και τον αγώνα που δίνει η διοίκηση του σωματείου και έχει χαρακτήρα συλλογικό.

Μετά και την πρόσφατη επιτυχία επί της ΑΕΛ κατά την προηγούμενη αγωνιστική, το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι πολύ θετικό και η ψυχολογία ανεβασμένη, βλέποντας κυρίως οι παίχτες, με σοβαρότητα  και υπευθυνότητα τις όποιες κινήσεις, θέλοντας πρώτοι αυτοί να διατηρηθεί η πολύ καλή εικόνα που οι ίδιοι συνέβαλαν να υπάρχει.

Για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πυρσό Γρεβενών, ο συνεργάτης του προπονητή του Οικονόμου Κώστα Κατσάρα και γυμναστής της ομάδας της Τσαριτσάνης Χάρης Νούσιας δήλωσε στο athleticlarissa.gr: «Παίζουμε το δεύτερο ουσιαστικά για εφέτος επίσημο παιχνίδι στην έδρα μας και θέλουμε να συνοδευτεί με νίκη, για να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας, που ανυπομονούν να δουν την ομάδα να αγωνίζεται στην Τσαριτσάνη.

Είχαμε ως τώρα ένα δύσκολο πρόγραμμα με πολλά συνεχόμενα εκτός έδρας ματς και κουραστικές μετακινήσεις, παρόλα αυτά ανταποκριθήκαμε θετικά και τούτο οφείλεται κυρίως στις δυνατότητες και την προσπάθεια των παιχτών, τους οποίους και συγχαίρουμε.

Η προσπάθεια ωστόσο έχει πολύ ακόμη δρόμο να διανύσει μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος και η σοβαρότητα όλων, η συνέπεια και η συστηματική δουλειά, πρέπει να αποτελέσουν σημεία ισχυρά για τη συνέχεια. Εμπιστευόμαστε τους ποδοσφαιριστές μας, θεωρώντας ότι έχουν πολλά ακόμη καλά στοιχεία να παρουσιάσουν, τα οποία πιστεύω πως θα συμβάλλουν τόσο στη δική τους ανάδειξη όσο και στην επιτυχία της ομάδας».