Βαθμολογία

H ΑΕΛ ενάντια στην παιδική κακοποίηση

Στα παιδιά είναι αφιερωμένες όλες οι εκδηλώσεις της ΑΕΛ αυτή την εβδομάδα, επ' αφορμής της Παγκόσμιας Ημέρας ενάντια στην Παιδική Κακοποίηση που γιορτάστηκε την Τρίτη 19 Νοεμβρίου. Γι' αυτό και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ που επισκέφθηκαν σήμερα σχολεία της πόλης μας φρόντισαν με την παρουσία τους να στείλουν το σχετικό μήνυμα, φορώντας μάλιστα και ειδικά μπλουζάκια που υπενθύμιζαν την ευθύνη όλων μας απέναντι στα παιδιά. 

Ο Μούτσα Μπλέντι, ο Γιώργος Σιάκκας, ο Κώστας Πάνος και ο Αποστόλης Γαρυφαλλόπουλος βρέθηκαν στο 20ο και 38ο Δημοτικό, στο 12ο Γυμνάσιο και το 16ο Νηπιαγωγείο όχι μόνο για να μοιράσουν προσκλήσεις για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Κοζάνη, αλλά κυρίως για να ενώσουν τη φωνή τους μαζί με τη φωνή των μικρών μαθητών ενάντια στην παιδική κακοποίηση. 

Αύριο Παρασκευή, μια άλλη αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ αποτελούμενη από τους Στεφανίδη, Παπαϊωάννου, Σαββίδη και Καρανίκα θα επισκεφθεί το 1ο Δημοτικό και το Γυμνάσιο Πλατυκάμπου, όπως επίσης και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Γαλήνης.

* Λόγω δυσμενούς πρόγνωσης των καιρικών συνθηκών η καθιερωμένη κυριακάτικη πρωινή εκδήλωση «ΑΕΛ-Κυριακή-Γιορτή», ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ τελικά. Συνεπώς, αναπαραγωγή του κειμένου για τις εκδηλώσεις της ομάδας που είναι αφιερωμένες στα παιδιά γίνεται απαλείφοντας την τελευταία παράγραφο.