Βαθμολογία

Σταυροθεόδωρος: «Θέλουμε την νίκη»

Ο προπονητής του Μαχητή Τερψιθέας, Νίκος Σταυροθεόδωρος, μίλησε στο athleticlarissa σχετικά με το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας του, απέναντι στον Δωτιέα Αγιάς, που θα γίνει το Σάββατο και το οποίο χαρακτηρίζεται ως λαρισινό ντέρμπι.

Αναλυτικά όσα είπε ο κύριος Σταυροθεόδωρος: «Δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα με τραυματισμούς και είμαστε σε καλή κατάσταση για το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον Δωτιέα Αγιάς. Προερχόμαστε από την ανάπαυλα του προηγούμενου Σαββατοκύριακου, όπως όλες οι υπόλοιπες ομάδες που αποκλείστηκαν από το Κύπελλο.

Αρχής γενομένης από αυτό το παιχνίδι, μπαίνουμε σε μια σειρά παιχνιδιών, τα οποία θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν λαρισινά ντέρμπι, καθώς μετά την Αγιά το επόμενο παιχνίδι μας είναι κόντρα στον Αμπελωνιακό. Αυτά τα παιχνίδια, έχουν διαφορετικό χαρακτήρα από τα υπόλοιπα, καθώς θα βρεθούμε αντιμέτωποι με γνωστές ομάδες και ανθρώπους και πέρα από το βαθμολογικό κίνητρο, έχουμε και ένα παραπάνω ούτως ώστε να παίξουμε για την νίκη, καθώς μια νίκη σε τέτοια παιχνίδια, δίνει δυνάμεις στην ομάδα για την συνέχεια.

Θέλουμε την νίκη, καθώς θα είναι η ευκαιρία να πάρει η ομάδα τους πόντους, που θα εξασφαλίσουν τον στόχο της, δηλαδή να ανέβει βαθμολογικά και να εξασφαλίσει την σωτηρία της όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».