Βαθμολογία

Έτσι χαριστήκαμε στους Ρουμάνους...

Σε μιας πρώτης τάξεως γκάφα υπέπεσαν οι Ρουμάνοι στο πρώτο αγώνα μπαράζ με την Εθνική μας ομάδα, αλλά η δική μας πλευρά όχι μόνο δεν θέλησε να το εκμεταλλευτεί, αλλά τους προειδοποίησε κιόλας!

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας και συγκεκριμένα της «Sportday», πριν το ματς του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» οι Ρουμάνοι είχαν δηλώσει δύο τερματοφύλακες, λόγω του τραυματισμού του Ταταρουσάνου, τη στιγμή που ο κανονισμός της ΦΙΦΑ είναι ξεκαθάρος σχετικά με το ότι ο εκάστοτε ομοσπονδιακός προπονητής πρέπει στην 23αδα του να συμπεριλαμβάνει υποχρεωτικά τρεις γκολκίπερ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπορούσε να εκμεταλλευτεί αυτό το λάθος και να πάρει τη νίκη με 3-0 άνευ αγώνος κάνοντας ένσταση, όμως, έπειτα από επαφές των ανθρώπων της ΕΠΟ με τον Φερνάντο Σάντος, αποφασίστηκε να παιχτεί το ματς στο γήπεδο. «Θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής ομάδας, Τάκης Φύσσας.

Η ελληνική πλευρά ενημέρωση τη ρουμάνικη, η οποία απέφυγε τους μπελάδες δηλώνοντας ως τρίτο τερματοφύλακα έναν παίκτη. Μάλιστα, οι αντίπαλοί μας ευχαρίστησαν πολλές φορές τους ανθρώπους της ΕΠΟ γι’ αυτή την κίνηση, ενώ υπήρξαν συγχαρητήρια και από τον παρατηρητή του αγώνα.