Βαθμολογία

Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Από απόψε το βράδυ αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά.

Την Πέμπτη (21-11-2013) τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν στις παραπάνω περιοχές και σταδιακά θα επεκταθούν στην Πελοπόννησο και από το μεσημέρι στην ανατολική Στερεά, Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν τη Θράκη.

Στην Αττική ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης έως και τις πρωινές ώρες της Παρασκευής (22-11-13).

Την Παρασκευή (22-11-2013) τα έντονα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν στην ανατολική νησιωτική χώρα και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Στη Θεσσαλία

Στη Θεσσαλία σύμφωνα με τον ερασιτεχνικό μετεωρολογικό σταθμό "Αλέξανδρος Τακούδης" αύριο Πέμπτη θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες. Στη Λάρισα αναμένται συνεφιές και θα σημειωθουν βροχές με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στο νομό μεταξύ 4 και 17 βαθμών Κελσίου. Ανάλογες συνθήκες και στη Μαγνησία με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 6 και 17 βαθμών Κελσίου.

Στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα αναμένονται και τοπικές καταιγίδες με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 2 και 16 βαθμών Κελσίου.

Νέα επιδείνωση το Σάββατο

Ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό θα ξαναδώσει ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο στα δυτικά. Την Κυριακή και τη Δευτέρα η κακοκαιρία θα επηρεάσει και πάλι τις περισσότερες περιοχές της χώρας.