Βαθμολογία

Ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα με την Ζάκυνθο

Πρωινή προπόνηση που αφορούσε την αποθεραπεία και την αποκατάσταση όσων αγωνίστηκαν κόντρα στον Ηρακλή και κανονικό πρόγραμμα για όσους δεν αγωνίστηκαν περιελάμβανε η χθεσινή ημέρα. Από σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία για την αναμέτρηση με την Ζάκυνθο με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση στα βοηθητικά γήπεδα του δημοτικού σταδίου Τυρνάβου. Το πρόγραμμα που ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές περιείχε ασκήσεις βελτίωσης της φυσικής κατάστασης και ετοιμότητας ενώ στο μεγαλύτερο κομμάτι του αφιερώθηκε στην τακτική και ολοκληρώθηκε με οικογενειακό διπλό.

Εσείς ρωτάτε και ο Άγγελος Διγκόζης σας απαντά σε μια διαφορετική συνέντευξη...

Το paetirnavosfc.gr κάνοντας πράξη την επιθυμία αρκετών φιλάθλων της ομάδας καινοτομεί για ακόμη μια φορά και σας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με τον προπονητή της ομάδας μας Άγγελο Διγκόζη.

Μέσω της επίσημης σελίδας της ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 στο facebook μπορείτε μέχρι και και την Παρασκευή 22/11 στις 12:00 το μεσημέρι να αποστείλετε τις ερωτήσεις σε μορφή μυνήματος οι οποίες και θα απαντηθούν απο τον προπονητή της ομάδας μας το απόγευμα της ίδιας ημέρας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005.

*Οι ερωτήσεις που θα αφορούν το ίδιο θέμα δεν θα απαντηθούν ξεχωριστά.