Βαθμολογία

Μας έκανες υπερήφανους Ελλαδάρα!

Η Ελλάδα πάει σε Μουντιάλ για τρίτη φορά στην ιστορία της. Το 1-1 κόντρα στη Ρουμανία, σε συνδυασμό με το 3-1 στο Φάληρο, «τσέκαρε» τα εισιτήρια των διεθνών μας για τη Βραζιλία. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος, πανηγυρίζει την πρόκριση στα γήπεδα του Ρίο, αφού έφυγε με το 1-1 από το Βουκουρέστι και σε συνδυασμό του 3-1 του Φαλήρου, πέταξε εκτός τους Ρουμάνους.
Ο Κώστας Μήτρογλου (23’), «χτύπησε» και πάλι, μετά από τρομερή ασίστ του Καραγκούνη, όμως ένα απίστευτο αυτογκόλ (55’), από συνδυασμό των Τοροσίδη και Χολέμπας, στέρησε από τους διεθνείς μας να φύγουν με τη νίκη και από τη Ρουμανία. Ξέφρενα πανηγύρια στο τέλος από την Ελληνική αποστολή μαζί με τους φιλάθλους της «γαλανόλευκης». 
Ρουμανία (Βίκτορ Πιτσούρκα): Ταραρουσάνου, Μάτσελ, Ρατ (26’ Λατοβλέβιτσι), Κίρικες, Γκοϊάν, Χόμπαν, Τανάσε, Στάνκου (86’ Γκρόζαβ), Τόρζε (56’ Νικουλάε), Μαξίμ, Μαρικά.
Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης (73’ λ.τ. Βύντρα), Παπασταθόπουλος, Σιόβας (80’ λ.τ. Μανωλάς), Χολέμπας, Τζιόλης, Μανιάτης, Καραγκούνης (73’ Σάμαρης), Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου.