Βαθμολογία

Νέος τεχνικός των Τρικάλων ο Καβακάς

Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ, Τίμος Καβακάς, που φέτος ξεκίνησε την χρονιά στο τιμόνι της Παναχαϊκής από όπου και αποχώρησε, ήρθε σε συμφωνία με τον ΑΟ Τρίκαλα 1963, όπου και θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας, σχετικά με την συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο Α.Ο. Τρίκαλα 1963 καλωσορίζει τον Τίμο Καβακά, που από σήμερα αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Ο κ. Καβακάς αν και νέος προπονητής στα 41 του χρόνια έχει να επιδείξει πολύ σημαντικά επιτεύγματα στις ομάδες που έχει εργαστεί έως τώρα.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στη Βέροια το 2010 για να συνεχίσει στον Πλατανιά Χανίων όπου και άφησε στη συγκεκριμένη ομάδα το δικό του στίγμα και κατάφερε με μεθοδική δουλειά να οδηγήσει τον σύλλογο της Κρήτης σε μεγάλες επιτυχίες. Έχει εργαστεί δύο φορές στην ΑΕΛ, μια ως βοηθός και μετέπειτα ως πρώτος, ενώ είχε ένα σύντομο πέρασμα από την Κέρκυρα και εν συνεχεία εργάστηκε με επιτυχία στην Καλλονή. Τελευταίος του σταθμός ήταν η ομάδα της Παναχαϊκής τη φετινή χρονιά. Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Κώστας Ταξιάρχης.

Ο κ. Καβακάς θα προπονήσει για πρώτη φορά τον Α.Ο. Τρίκαλα 1963 σήμερα το μεσημέρι, ενώ την Κυριακή θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας μας στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κύμη.