Βαθμολογία

Καραγκούνης: «Θα τα δώσουμε όλα!»

Παρά τη νίκη με 3-1 στον αγώνα του «Γ. Καραϊσκάκης» που δίνει σαφές προβάδισμα στην Εθνική για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, άπαντες στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού ματς συγκροτήματος διατηρούν χαμηλούς τόνους ενόψει της ρεβάνς με τους Ρουμάνους την Τρίτη (19/11) στις 21.00.

Ενδεικτικές είναι άλλωστε και οι δηλώσεις του Γιώργου Καραγκούνη που φρόντισε να επισημάνει πως του αρέσουν οι υπερβολές και οι υποσχέσεις πριν από κρίσιμα ματς όπως το συγκεκριμένο, ενώ υπογράμμισε πως η Εθνική μπορεί να συνδυάσει τον δυναμισμό που την χαρακτηρίζει με ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας όπως απέδειξε και στο πρώτο παιχνίδι με την ομάδα του Βίκτορ Πιτούρκα.

«Είμαι σίγουρος ότι θα παλέψουμε. Θα τα δώσουμε όλα! Με θάρρος και ψυχή και όχι μόνο. Εννοώ ότι ναι μεν χρειάζεται να εφαρμόσουμε αυτό το “δυνατά”, που μας φώναξαν στο αεροδρόμιο και μας φωνάζει με τη σκέψη του κάθε Έλληνας φίλαθλος, αλλά ας μην ξεχνάμε κάτι σημαντικό… Αυτή η Εθνική έχει ψυχή, παίζει παλικαρίσια και δεν φοβάται το δυνατό παιχνίδι κάθε αντιπάλου, μα μπορούμε να παίξουμε και πιο ελεύθερα, γιατί υπάρχει σε ικανοποιητικό βαθμό στην ενδεκάδα μας ο συνδυασμός του δυναμισμού και του ποδοσφαίρου πρωτοβουλίας όταν χρειαστεί, όπως είδατε στο πρώτο παιχνίδι! Μπορούμε να προσαρμοστούμε λοιπόν με τους παίκτες που έχουμε σε κάθε εξέλιξη του παιχνιδιού με τους Ρουμάνους. Υπάρχουν παίκτες που πρέπει στην ενδεκάδα και στον πάγκο μας ώστε να συμβεί αυτό» τόνισε με δηλώσεις στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Επίσης, συμπλήρωσε: «Ποτέ δεν ξέρεις τι ξημερώνει σε τέτοια παιχνίδια. Ο προπονητής μας, αλήθεια, μίλησε και μιλάει με όλους μας ξεχωριστά με τον καθένα… Αλλά και εμείς οι παίκτες μεταξύ μας. Δεν μ’ αρέσουν οι υποσχέσεις και οι υπερβολές πριν από κρίσιμα παιχνίδια όπως αυτό! Το μόνο που ξέρω είναι ότι θα δώσουμε τα χέρια και θα μπούμε στο γήπεδο».