Βαθμολογία

Άγγελος Διγκόζης: «Ελπίζω τα λάθη της διαιτησίας να ήταν ανθρώπινα»

«Πολλά συγχαρητήρια στους 14 παίκτες που αγωνίστηκαν, στους παίκτες που ήταν στην αποστολή αλλά και αυτούς που ήταν στην εξέδρα. Δείξαμε πως έχουμε υγεία ως ομάδα και αυτό φάνηκε στο τέλος όταν και μαζευτήκαμε όλοι και γίναμε μια αγκαλιά.

Παίζαμε ίσως με την μεγαλύτερη ομάδα της κατηγορίας και για εμάς ήταν μια ιστορική νίκη. Ίσως το 1-0 να μην ανταποκρίνεται στην εικόνα του ματς αλλά κρατάμε την προσπάθεια των παικτών μου και τη νίκη. Πήραμε ακόμη τρεις βαθμούς για τον βασικό μας στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή.

Σημαντικό ότι παίξανε και 2 νέα παιδιά που ανταποκρίθηκαν. Για την διαιτησία δεν έχω μιλήσει ποτέ, όμως για το σημερινό ματς έχω να πω πως ένιωσα ή να μπω μέσα στο γήπεδο να παίξω και εγώ, ή να φύγω από το ματς! Ελπίζω τα λάθη να ήταν ανθρώπινα».

Ντάλλας: «Ιδανικό ντεμπούτο»

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για τη νίκη που ήταν δίκαιη. Νιώθω χαρούμενος για το ντεμπούτο μου που όλα πήγαν καλά.  Πάμε τώρα στη Ζάκυνθο για να συνεχίσουμε το ίδιο καλά. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Ηρακλή».