Βαθμολογία

Ισοπαλία 2-2 για τους Νέους του Τυρνάβου

Ισόπαλος με σκορ 2-2 έληξε ο αγώνας ανάμεσα στις ομάδες νέων του Τυρνάβου και της Δόξας Δράμας που διεξήχθη στο Δημοτικό στάδιο Τυρνάβου στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος νέων της Football League. Η ομάδα μας προηγήθηκε στο σκορ στο 18' με κεφάλια του Σουλιώτη έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Δημολιού με την Δόξα να φέρνει το σκορ στα ίσια με τον Λέκοβιτς ύστερα από εκτέλεση πέναλτι.

Στο 2ο ημίχρονο η Δόξα Δράμας κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος της αποτέλεσμα και να προηγηθεί στο σκορ 1-2 με τον Χατζηκυριάκου.
Ο Δημολιός στο 84ο λεπτό έκανε το 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ δεχόμενος την μπάλα από πολύ ωραία προσπάθεια του Λίταινα. Οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες αφού πρώτα ο Δημολιός στο 91' και ο Μπάμπουρας στο 93' για την Δόξα αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη).

*Τον αγώνα παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 κ. Βασίλης Μπρέζας, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας κ. Διγκόζης και ο βοηθός του κ. Κουτσαφτίκης, οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας Τέλλος, Νταντίδης, Τσούκαλος, Σκούπρας, Carlos Andre και σχεδόν σύσσωμο το Δ.Σ της ΠΑΕ.

Τύρναβος 2005 (Κώστας Τουρβάτσιος): Παναγιώτου, Καραμπίνας, Σουλιώτης, Δάσσιος, Ντίντης, Δημολιός, Λίταινας, Μαχαίρας (77΄Ντογκούλης), Παπαχρήστος, Πέρπερας (61' Τσακνάκης), Βογιατζής (92' Ζιώγας).

Δόξα Δράμας (ΤάσοςΛευκόπουλος): Δεληγιόρογλου, Ασλανίδης, Νικολαίδης, Κελεσίδης, Κωνσταντινίδης (75΄ Γεωργίου), Μπάμπουρας, Λέκοβιτς, Βουτσινάς (87΄Ευσταθιάδης), Ιωσηφίδης, Στεργιανός (93' Νεοφυτίδης), Χατζηκυριάκου.