Βαθμολογία

Μαρικά: «Καλύτερη η Ελλάδα»

Ο Τσίπριαν Μαρικά δεν κρύφτηκε πίσω από τα δάχτυλό του και παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Ελλάδας στο πρώτο ματς, ελπίζοντας σε καλύτερη τύχη στη ρεβάνς

"Ελπίζω για κάτι διαφορετικό. Πρέπει να κάνουμε κάτι. Στο πρώτο ματς δεν ήμασταν καλοί, το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε ήταν οφσάιντ και το τελευταίο αρκετά τυχερό, όμως δεν παίξαμε καλά. Ελπίζω η τύχη να είναι μαζί μας στο Βουκουρέστι. Βέβαια, πρέπει να παίξουμε καλύτερα, να κάνουμε κάτι. Να παρουσιαστούμε στο παιχνίδι, να είμαστε επιθετικοί, κάτι που δεν κάναμε την Παρασκευή", τόνισε ο 28χρονος παίκτης και πρόσθεσε:

"Η Ελλάδα ήταν καλύτερη από εμάς, πρέπει να το αποδεχθούμε. Η πρόκριση όμως είναι ακόμα ανοιχτή, υπάρχει δεύτερο παιχνίδι. Έχουμε θυμώσει αρκετά. Με όλα, όχι μόνο με τον διαιτητή ή με την εμφάνισή μας".

Ερωτηθείς αν έπαιξε ρόλο η εμπειρία στην έκβαση του ματς, απάντησε: "Είχα πει και πριν το παιχνίδι πως η εμπειρία της Ελλάδας είναι το όπλο της. Πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε όλοι καλύτεροι. Στο πρώτο ματς, όπως σας είπα, ήταν η καλή βραδιά της Ελλάδας, ελπίζω η επόμενη να είναι δική μας".

Παράλληλα, ο Μάρικα τόνισε πως ο γρήγορος ρυθμός κόστισε στην ομάδα του. "Περιμέναμε πως θα είναι ένα αργό παιχνίδι και πως η Ελλάδα δεν θα πιέσει για να πετύχει νωρίς το γκολ. Όμως το πρώτο γκολ ήρθε γρήγορα και το παιχνίδι άνοιξε, κάτι που μας κόστισε", κατέληξε ο πρώην παίκτης Σάλκε.