Βαθμολογία

Ο Οικονόμος κέρδισε τον Δωτιέα σε φιλικό παιχνίδι

Οι Οικονόμος Τσαριτσάνης και Δωτιέας Αγιάς εκμεταλλευόμενοι το αγωνιστικό κενό της Κυριακής 17/11 για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής (έπαιξαν για το κύπελλο οι ομάδες που προχώρησαν στο θεσμό), πραγματοποίησαν φιλική συνάντηση μεταξύ τους, με σκοπό να διατηρήσουν οι ομάδες την αγωνιστική τους ετοιμότητα αφενός, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και αφετέρου να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε παίχτες που δεν αγωνίσθηκαν αρκετά ως τώρα, εξάγοντας οι προπονητές τα ανάλογα συμπεράσματα. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο γήπεδο της Τσαριτσάνης το Σάββατο 16/11 και την παρακολούθησαν 200 περίπου θεατές.

του Γιώργου Μπαμπάλη

Το αποτέλεσμα του αγώνα διαμορφώθηκε σε 1-0 υπέρ του Οικονόμου, με γκολ που σημείωσε στο 43΄ ο Μπαμπάλης, επιχειρώντας μακρινό συρτό σουτ έξω από την περιοχή της Αγιάς και νικώντας τον τερματοφύλακα Μάλτζαρη στη δεξιά του γωνία. Οι γηπεδούχοι απείλησαν ακόμη στο 21΄ πάλι με τον Μπαμπάλη, σημαδεύοντας ο μέσος της Τσαριτσάνης, με μακρινό σουτ, τη ρίζα της δεξιάς κάθετης δοκού  της εστίας των φιλοξενουμένων.

Επίσης στο  36΄ ο Κουλτσιάκης έπιασε δυνατή κεφαλιά, καταλήγοντας η μπάλα ελάχιστα άουτ, στο 70΄ ο Χάμος σούταρε με καλές προϋποθέσεις, μπλοκάροντας σταθερά ο τερματοφύλακας Μάλτζαρης  και στο 73΄ δημιουργήθηκε μια ακόμη σημαντική ευκαιρία για τους γηπεδούχους από συνδυασμό των Καραγκούνη – Ματούλα – Κωστούλα, η προσπάθεια των οποίων δεν είχε  επιτυχή κατάληξη.

Οι παίχτες του Δωτιέα απείλησαν στο 9΄ με κοντινό σουτ του Κατσίκη, αποκρούοντας με τα πόδια ο Γούπος, στο 24΄ με σουτ του Λούγκου Ν.Δ. και νέα απόκρουση του Γούπου με τα πόδια, στο 35΄ με σουτ του Τσατσαλίδη ύστερα από σέντρα του Λώττα, αποκρούοντας με τα χέρια σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Τσαριτσάνης. Στο 55΄ ο Γούπος αποσόβησε ακόμη μια καλή ενέργεια (διπλή προσπάθεια) των Τσατσαλίδη και Βαλαώρα αντίστοιχα, πραγματοποιώντας και νέα απόκρουση με τις γροθιές στο 85΄, σε δυνατό από πλάγια θέση σουτ του Βαλαώρα, διατηρώντας την εστία του ανέπαφη.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν επίσης δοκάρι στο 78΄ με τον Λώττα, ο οποίος προσπάθησε με σουτ από τη γραμμή της περιοχής να ξεγελάσει τον γκολκίπερ του Οικονόμου, πραγματοποιώντας εκείνος ακόμη μια έξοχη απόκρουση  με τα χέρια και βρίσκοντας η μπάλα στο πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού, πριν καταλήξει κόρνερ. 

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ Τσιτσανούδης, Πιτσαρή και Ντούρμα.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κώστας Κατσάρας): Γούπος, Καρακώστας, Σιαφαρίκας (60΄ Ματούλας), Παναγιώτου Διον., Κουμπούρας, Κουρδής, Καραγκούνης, Σκλάβος (60΄ Χάμος), Κουλτσιάκης (60΄ Κωστούλας), Μπαμπάλης, Γκουντρουμπής (46΄ Τόλιος).

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Σωτήρης Αντωνίου):  Μάλτζαρης (75΄ Ανδρίτσος),  Ριζούλης (62΄ Τσένος), Λούγκος Ν.Δ. (46΄ Καρλιάμπας), Τσιλούλης, Πολύζος (46΄ Τσιανάκας), Πετρουζέλης (62΄ Τσακάλι), Τσατσαλίδης (62΄ Λούγκος Ν.Ι.), Ντακούλας (46΄ Γούτος), Λώττας, Τζιώλας (46΄ Βαλαώρας), Κατσίκης (62΄ Σιμούλης).