Βαθμολογία

Ματσάρα στον Παραπόταμο

Με έξι τέρματα συνολικά τελείωσε η αναμέτρηση του Κεραυνού Παραποτάμου, απέναντι στην Δήμητρα Γιάννουλης, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ, με τελικό σκορ 3-3. Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν καταιγιστικός και σίγουρα όσοι επέλεξαν να παρακολουθήσουν αυτήν την αναμέτρηση σίγουρα θα έφυγαν απολύτως ικανοποιημένοι από το θέαμα.

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ στο 31ο λεπτό με τον Τριαντάφυλλο Σερίφη να κάνει το 1-0, σε μια φάση για την οποία παραπονιούνται οι άνθρωποι της Γιάννουλης, καθώς θεωρούν πως υπήρξε οφσάιντ. Στο 43ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Πατσιωτό σε 1-1, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες, συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και πέτυχαν από δύο επιπλέον τέρματα η κάθε μία.

Στο 48ο λεπτό ο Παππάς έβαλε και πάλι μπροστά τους γηπεδούχους, για να ισοφαρίσουν πρόσκαιρα οι φιλοξενούμενοι με τον Μανάκα στο 61ο λεπτό. Η χαρά τους όμως δεν διάρκεσε πολύ, καθώς στην αμέσως επόμενη φάση ο Παραπόταμος πήρε κεφάλι στο σκορ για ακόμα μια φορά με τον Κουκουτσέλο που έγραψε το 3-2. Τελικά, η Δήμητρα Γιάννουλης κατάφερε να ισοφαρίσει και τρίτη φορά στο 81ο λεπτό και να πάρει τον έναν βαθμό.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Κεραυνός Παραποτάμου(Ζήσης Ζιάγκας): Ρουτζιέρο, Ζυγοροδήμος, Σαρρής, Δαλακώνης, Αβραμούλης, Παππάς, Βασίλεβ, Κανταρίνος Ν.(62’ Κανταρίνος Θ.), Κουκουτσέλος(81’ Τζανέκας), Σαΐτης(71’ Πάσχος), Σερίφης Τρ.

Δήμητρα Γιάννουλης(Γιάννης Μπουρνάκας-Βασίλης Μπακογιάννης): Γκικούδης, Φατούρας, Μπαρούτας, Γκαλγκανόπουλος, Κουρούτσαλης(80’ Δαούλας), Μπουζίκας(65’ Χατζημπήρος), Μακανίκας, Μανάκας, Πατσιωτός, Γεωργούλας, Σπανός.

Διαιτητής: Μαστοροδήμος Βοηθοί: Νατσιούλας, Νίκζας.