Βαθμολογία

Ένα γκολ ήταν αρκετό για την Νίκαια

Ακόμα μια νίκη για την ΑΕΔ Νίκαιας, αυτήν την φορά απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, με σκορ 0-1. Ένα γκολ ήταν αρκετό για την ομάδα του Μίλτου Ζιάκα, που θα μπορούσε να πετύχει και περισσότερα, αλλά και αυτό αρκεί για τους τρεις βαθμούς.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι από τον Απόλλωνα και έφτασαν σε μια δίκαιη νίκη, με το γκολ Χρηστίδη στο 16ο λεπτό, μετά από μπαλιά του Μπούκα. Στο 77ο λεπτό η ομάδα της Νίκαιας είχε ακόμα μια καλή στιγμή όταν ο Μπούκας έβγαλε τον Χριστοδούλου απέναντι στον Ρεσίτη, με τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα να αποκρούει, ενώ στην επαναφορά ο Μπούκας έκανε ένα σουτ, με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να απομακρύνεται σε άουτ. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι δεν παρουσίασε τίποτα ιδιαίτερο από άποψη θεάματος, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να προσπαθούν, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις να μην τους βγαίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Απόλλων Λάρισας(Κώστας Τσότσος): Ρεσίτης, Παπαδάμου, Ραμπέλι, Σκάκος, Εμμανουήλ, Παππάς, Γερονάτσιος(78’ Βακαλάς), Καρβούνης, Κολοβός, Αντωνόπουλος, Καλαμπάκας(56’ Αγρόδημος).

ΑΕΔ Νίκαιας(Μίλτος Ζιάκας): Τζουβάρας, Καραμπούζης, Ψαρούλης, Χονδρονάσιος, Ακρίβος, Στατήρης(46’ Σούλι), Χρηστίδης(56’ Χριστοδούλου λ.τ.), Μπούκας, Μπακαρτζής, Σβερκούλης, Γεωργόπουλος(72’ Ανδρέου).

Διαιτητής: Τσιοφλίκη Βοηθοί: Μάνος, Αρχοντής.