Βαθμολογία

Φόρτσαρε στο δεύτερο κι έκανε την ανατροπή ο Ηρακλής (Video)

Την νίκη με σκορ 3-1 πήρε ο Ηρακλής Λάρισας, στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής για την Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία του Νομού μας απέναντι στην Δόξα Ομορφοχωρίου, που μπορεί να προηγήθηκε μέσα στην Νεάπολη, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατήσει κάτι θετικό από την αναμέτρηση.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι φιλοξενούμενοι, προηγήθηκαν από νωρίς όταν το βαρύ πυροβολικό της ομάδας, Άρης Καπετάνιος, ανατράπηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή, με τον διαιτητή να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι, υπέρ της ομάδας του Μάκη Αλεξούδη. Την εσχάτη των ποινών, ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος, που ήταν εύστοχος κι έκανε το 0-1, αιφνιδιάζοντας έτσι τους γηπεδούχους.

Το γκολ του Ομορφοχωρίου σε μορφή video

">http://

Από εκεί κι έπειτα, ο Ηρακλής προσπάθησε να συνέλθει από το σοκ και βγήκε μπροστά, με τους αμυντικούς του Ομορφοχωρίου όμως να ανακόπτουν συνεχώς τις προσπάθειες των αντιπάλων τους. Μάλιστα, η ομάδα του Ομορφοχωρίου είχε την ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο τέρμα, όταν στο 20ο λεπτό ο Ανδρώνης έκανε μια σέντρα και βρήκε τον Παρμακτσίδη που ήταν σε καλό σημείο, όμως του σουτ που έπιασε πέρασε άουτ.

Η απάντηση από τον Ηρακλή, ήρθε στο 30ο λεπτό, όταν ο Φιλίππου με όμορφη μπαλιά βρήκε τον Φουσίκα, που κατάφερε να νικήσει τον Κωνσταντίνου και να ισοφαρίσει σε 1-1 για την ομάδα της Λάρισας. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ηρακλής είχε ακόμα μια αξιόλογη στιγμή, όταν ο Φιλίππου σούταρε, η μπάλα κόντραρε πάνω στον Γιάννη Καπετάνιο και κατέληξε στον Θεοδώρου, που έκανε το σουτ, το οποίο κατέληξε άουτ.

Το πρώτο γκολ του Ηρακλή σε μορφή video

">http://

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι, ανέβασαν απόδοση και κατάφεραν να κάνουν την ολική ανατροπή και να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Συγκεκριμένα στο 66’ ο Κουρούμαλος έβγαλε μια σέντρα και βρήκε τον Κοτούμπα, που με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Ηρακλή, ενώ το τελικό 3-1 σημείωσε στο 77ο λεπτό ο Φιλίππου, μετά από μπαλιά του Φουσίκα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ηρακλής Λάρισας(Τάκης Σουρλαντζής-Γιάννης Πλιάτσικας): Κιόρογλου, Κασνακούδης(46’ Βάσσος), Κόλλιας, Κοτούμπας, Μούτσα, Θεοδώρου, Τσέλιγκας(65’ Γκουντρουμπής), Κουρούμαλος, Φουσίκας, Τριανταφυλλόπουλος(80’ Μπέης), Φιλίππου.

Δόξα Ομορφοχωρίου(Μάκης Αλεξούδης): Κωνσταντίνου, Μωραΐτης, Μάρκου(69’ Χριστοδούλου Στ.), Βιλανάκης, Καπετάνιος Γ., Τσακαβίτης, Ρουμελιώτης, Ανδρώνης(78’ Ιορδανίδης), Γαρυφαλλόπουλος, Καπετάνιος Α., Παρμακτσίδης(62’ Τζαλαμπύρας).

Διαιτητής: Γεωργίου Βοηθοί: Ακρίβος, Καραγιάννης Χρ.