Βαθμολογία

Πιτούρκα: «Ανώτερη η Ελλάδα»

Ο Βίτορ Πιτούρκα δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του, τονίζοντας πως η Ελλάδα ήταν ανώτερη και έχει τις περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης. «Η Ελλάδα ήταν καλύτερη και νίκησε. Ακολουθεί η ρεβάνς στο Βουκουρέστι. Σίγουρα οι ελπίδες πρόκρισης είναι λίγες όμως θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε».

Αν περίμενε την Ελλάδα να αγωνιστεί με αυτόν τον τρόπο: «Ξέραμε ότι πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα με παίκτες που μπορούν να μας δημιουργήσουν προβλήματα όμως σίγουρα δεν περιμέναμε τα τρία γκολ. Καταφέραμε και ισοφαρίσαμε όμως δευτερόλεπτα αργότερα δεχτήκαμε και δεύτερο γκολ. Για το τρίτο γκολ τι να πω. Το δεχτήκαμε σαν να παίζαμε στο σχολείο. Ξεκινήσαμε καλά το ματς όμως δεχτήκαμε τρία γκολ και αυτό είναι που μετράει».

Για τα λάθη της ομάδας του και αν μπορεί να αλλάξει κάτι σε τέσσερις ημέρες: «Θα είναι μεγάλη απώλεια για εμάς οι δύο ποδοσφαιριστές (Λάζαρ και Μπουρτσεάνου) που θα είναι τιμωρημένοι λόγω καρτών. Δεν έχουμε τόσους παίκτες αξιόλογους που μπορούν να τους αντικαταστήσουν. Όμως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές».

Για την ενδεκάδα που επέλεξε: «Ο Λάζαρ ήταν αρκετά κουρασμένος και το γήπεδο δεν θα τον βοηθούσε. Επίσης δεν μετάνιωσα που άφησα εκτός τον Μαξίμ. Θα παίξει στο Βουκουρέστι και θα αποδείξει αυτό που μπορεί να προσφέρει».