Βαθμολογία

«Στο Άγιο Όρος ξέρουν τα τραγούδια μου»

Καλεσμένος στο «Όλα τρέλα» ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε για το πρόσφατο ταξίδι του στο Άγιο Όρος, τη σχέση του με τον Θεό, αλλά και την προσωπική του ζωή.

«Πήγα για πρώτη φορά και από εδώ και πέρα θα πηγαίνω. Έχω και κάποια δώρα που αισθάνομαι εγώ ότι μου φέρνουν γούρι ίσως. Εμένα δεν με ήξεραν στο Άγιο Όρος, αλλά ήξεραν τα τραγούδια μου. Πήγα σε μια μονή και τα ήξεραν. Ήταν οι τραγουδιστές του Αγίου Όρους, είναι αυτοί που κάνουν τα cd του Αγίου Όρους με τις ψαλμωδίες. Έμεινα τρεις μέρες και από μόνος μου πήρα την απόφαση να πάω. Ήθελα να δω πώς είναι εκεί», είπε μιλώντας για το πρόσφατο ταξίδι που έκανε στο Άγιο Όρος, για πρώτη του φορά.

Ο Βαγγέλης Περρής, μάλιστα, δεν παρέλειψε να του ζητήσει να σχολιάσει και τις πρόσφατες δηλώσεις που είχε κάνει ο Κωνσταντίνος, αποκαλύπτοντας πως έχει κάνει σεξ στο μπαλκόνι του σπιτιού του στη Λευκάδα.

Αναφέρθηκε, ακόμα, και στην προσωπική του ζωή: «Με τους φίλους μου δεν σοβαρευόμαστε ποτέ. Βασικά είναι πολύ δύσκολο και μια γυναίκα να είναι μαζί μας γιατί εγώ είμαι πολύ στενά συνδεδεμένος με την παρέα μου. Περνάμε ώρες μαζί, διακοπές θα πάμε παρέα…».

Τέλος, μίλησε πιο αναλυτικά για τις γυναίκες στη ζωή του. «Μια γυναίκα για να είναι μαζί μου πρέπει να αποδεχτεί και την παρέα μου. Όταν είμαι σε σχέση προσπαθώ να κρατάω μια ισορροπία, αλλά είμαστε πολύ συνδεδεμένος με τους φίλους μου. Περνάμε καλά μαζί, με τους περισσότερους είμαστε φίλοι από μικροί ηλικία», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Πηγή: newspistol.com