Βαθμολογία

Πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή συγκέντρωση Πλεξίδα – κόσμου

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η ανοιχτή συγκέντρωση που πραγματοποίησε ο χρηματοδότης της ΑΕΛ Ευάγγελος Πλεξίδας σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Ήταν μια ταραχώδης συζήτηση παρουσία εκπροσώπων του τύπου, των συνδέσμων και απλού κόσμου. Στο πάνελ ήταν ο χρηματοδότης της ομάδας Ευάγγελος Πλεξίδας και μέλη της ΔΕΠΑΕΛ καθώς και του Ερασιτέχνη.

Στην αρχική του τοποθέτηση αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία του στην ΑΕΛ, μετέπειτα δέχθηκε ερωτήσεις από το κοινό και κατακεραύνωσε δημοσιογράφους της πόλης και μάλιστα παρουσίασε δημοσιεύματα που όπως τόνισε του κάνουν σκόπιμη κακόβουλη κριτική.

Επίσης στο σημείο που «άναψαν» τα αίματα ήταν όταν ένας οπαδός τον ρώτησε για τα εισιτήρια και τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο. Για να απαντήσει σε αυτό το σημείο ζήτησε να κλείσουν οι κάμερες και τα μικρόφωνα και δεν έδωσε κάποια ξεκάθαρη απάντηση επί του θέματος με αποτέλεσμα να υπάρξουν αντιδράσεις.

Από εκεί και πέρα επανέλαβε την πρόθεσή του να πάρει μέσα από την διαδικασία του πλειστηριασμού τα Δένδρα και μέσο δημοπρασίας του AEL FC ARENA.

Το λόγο επίσης πήρε και ο κ. Γαλανακόπουλος που δέχθηκε πως ήταν λάθος του η όλη κίνηση να φέρει στην ΑΕΛ τον Βαζάκα. Από την άλλη, ο κ. Πλεξίδας δήλωσε απογοητευμένος και στεναχωρημένος από την εμφάνιση και την ήττα από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και μάλιστα είπε με αφορμή αυτό το ματς, ότι δεν θέλει οι αντίπαλες ομάδες να «κάθονται» να χάνουν, αλλά δεν μπορεί να καταλάβει πως η ΑΕΛ δέχθηκε τόσες κάρτες και αποβλήθηκε μάλιστα παίκτης της ομάδας.

Τέλος, ο Πλεξίδας σε κάποια στιγμή της συζήτησης αναφερόμενος για τα Δένδρα και το ARENA, μίλησε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον Κώστα Πηλαδάκη.