Βαθμολογία

Πώς θα είναι το νέο iphone 6

Στο νέο design, που θα έχουν τα καινούργια μοντέλα iPhone της Apple, περιλαμβάνεται η ανάπτυξη μεγαλύτερων πάνελ οθόνης με κυρτό γυαλί και η ύπαρξη ενισχυμένων αισθητήρων που θα μπορούν να ανιχνεύσουν διαφορετικά επίπεδα πίεσης πάνω στην οθόνη.

Τα δύο μοντέλα, που σκοπεύει να λανσάρει ο τεχνολογικός κολοσσός το δεύτερο εξάμηνο του 2014, θα διαθέτουν μεγαλύτερες οθόνες με καμπυλωτό γυαλί., σύμφωνα με το Βloomberg, το οποίο επικαλείται πηγή εκ των έσω της εταιρείας, χωρίς ωστόσο να την κατονομάζει.

Το γυαλί αυτό θα «γέρνει» προς τις κάτω άκρες των συσκευών. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι οι αισθητήρες με δυνατότητα αναγνώρισης της πίεσης που θα ασκεί ο χρήστης πάνω στην οθόνη, βρίσκονται ακόμη σε πολύ πρώιμα στάδια και ενδεχομένως να συμπεριληφθούν σε μεταγενέστερα smartphones της εταιρείας.

Τα επερχόμενα iPhone 6 της Apple θα έχουν οθόνες, μεγέθους 4,7 ιντσών και 5,5 ιντσών, ενώ θεωρούνται τα μεγαλύτερα που θα έχουν διατεθεί στην αγορά.

Εάν επαληθευτούν οι συγκεκριμένες πληροφορίες, η Apple θα ξεκινήσει μία νέα μάχη με την ανταγωνίστρια εταιρεία Samsung, το Galaxy Note 3 της οποίας αέχει οθόνη 5,5 ιντσών και έκανε την πρώτη του εμφάνιση τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τον Οκτώβριο, η κορεατική εταιρεία παρουσίασε το Galaxy Round, το πρώτο της smartphone με κυρτή οθόνη.

Τα νέα iPhone της Apple βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη και τα σχέδιά της δεν έχουν ολοκληρωθεί. Σύμφωνα με την πηγή, που επικαλείται το Bloomberg, η εταιρεία αναμένεται να τα παρουσιάσει κατά το τρίτο τρίμηνου του νέου έτους.