Βαθμολογία

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Γλαύκος Κληρίδης

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση εισήλθε στο νοσοκομείο ο πρώην Πρόεδρος της Κύπρου Γαλάυκος Κληρίδης. Ο ιατρός του Ιωσήφ Κάσιος δήλωσε πως η κατάσταση της υγείας του είναι πάρα πολύ κακή.

«Εισήχθη χθες το πρωί στην κλινική Ευαγγελίστρια σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Η κατάσταση της υγείας του είναι πάρα πολύ κακή. Είναι κρίσιμη και δυστυχώς, τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά», είπε ο γιατρός.

«Ο πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης δεν βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη», δήλωσε ο προσωπικός του ιατρός Ιωσήφ Κάσιος.

Στην κλινική «Ευαγγελίστρια», όπου νοσηλεύεται ο κ. Κληρίδης, έφθασε γύρω στις 7.20 ο Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής, Γιαννάκης Ομήρου, για να τον επισκεφθεί.

Ο κ. Ομήρου φεύγοντας από την κλινική, ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι ενημερώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς ότι ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας αντιμετωπίζει "μια πολύ δύσκολη κατάσταση" κι ότι οι γιατροί καταβάλλουν προσπάθειες για ανατροπή της. Ο Πρόεδρος της Βουλής ευχήθηκε να υπάρξει ανατροπή της κατάστασης του κ. Κληρίδη και ευχήθηκε ό,τι το καλύτερο. Τον κ. Κληρίδη επισκέπτεται αυτή την στιγμή ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος.