Βαθμολογία

5 σημάδια πως έχεις εθισμό στο σεξ

Όσο περνάνε τα χρόνια, όμως, όλο και περισσότεροι άνθρωποι καταφεύγουν στους ειδικούς για να καταπολεμήσουν τον εθισμό τους στο σεξ.
Δες 5 πράγματα για το πρόβλημα του εθισμού στο σεξ που ίσως να μην γνωρίζεις..
 
1. Η εμμονή με το σεξ είναι κάτι καινούργιο: Μόλις τα τελευταία 25 χρόνια αρχίζουν να θεωρούνται ως πιθανές ασθένειες η εμμονή με το φαγητό ή το σεξ. Ο όρος “εμμονή με το σεξ” χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά το 1980.
 
2. 'Ενας οργασμός την ημέρα θεωρείται πρόβλημα: 7 οργασμοί την εβδομάδα (είτε τους έχεις μόνος σου είτε με παρέα) θεωρούνται από πολλούς ειδικούς να αποτελούν ένδειξη για πιθανή διαταραχή (εμμονή με το σεξ).
 
3. Οι εθισμένοι που αναρρώνουν μπορεί να καταφύγουν σε ακραία μέτρα: Για παράδειγμα λέγεται ότι μπορεί να μη χρησιμοποιούν το μετρό ή να αποφεύγουν τους λογαριασμούς γιατί τους θυμίζουν τα στριπτιτζάδικα.  
 
4. Είναι επικερδής: Αν τελικά αναγνωριστεί ο εθισμός στο σεξ αρρώστια τότε τα κέρδη από τη βιομηχανία φαρμάκων θα είναι τεράστια. Πολλές γυναίκες, για παράδειγμα, που ξέρουν ότι οι άντρες τους έχουν τρέλα με τα πορνό θα τους ωθήσουν σε θεραπείες πράγμα που ήδη έχει αρχίσει να συμβαίνει.
 
5. Και οι γυναίκες μπορεί να έχουν πρόβλημα αλλά με διαφορετικό τρόπο: Είναι πιο πιθανό μία γυναίκα να είναι εθισμένη στην αγάπη και τον έρωτα παρά στο σεξ ενώ η αναλογία γυναικών-αντρών που είναι εθσμένοι στο σεξ μπορεί να είναι 2 στους 90.