Βαθμολογία

Αποφάσεις του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ

Υπό την προεδρία του κ. Ζήση Γρηγορίου συνεδρίασε χθες το βράδυ στα γραφεία της Ένωσης το διοικητικό Συμβούλιο αυτής και συζήτησε - αποφάσισε για τρέχοντα θέματα του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου. Μεταξύ των άλλων:

Αποφάσισε όπως όλοι οι προπονητές (πτυχιούχοι και μη) των ομάδων που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα Υποδομών (Προπαιδικό, Παιδικό, Εφηβικό), θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να εκδώσουν στη Γραμματεία της Ένωσης, κάρτα πάγκου, η οποία για όλους θα εκδίδεται με χρηματικό παράβολο των 50 ευρώ.

Ανέθεσε στην Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου να ορίσει την ημερομηνία και να κάνει την κλήρωση των αγώνων της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της Ένωσης, οι οποίοι θα γίνουν τη νέα χρονιά 2014.

Αποφάσισε όπως το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, στο κοσμικό κέντρο «PALADIUM», πραγματοποιηθεί η χοροεσπερίδα της ΕΠΣΛ. η οποία για άλλη μια χρονιά θα χαρακτηριστεί σαν «Γιορτή του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου» του Νομού μας, αφού θα κληθούν να συμμετάσχουν στη διοργάνωσή της και να παραβρεθούν σ΄ αυτή τα διοικητικά συμβούλια και τα μέλη των Συνδέσμων Διαιτητών, Προπονητών, Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, Παλαιμάχων και εν ενεργεία. Για την αρτιότερη διοργάνωση της γιορταστική βραδιάς θα πραγματοποιηθεί τις προσεχείς μέρες σύσκεψη εκπροσώπων της Ένωσης με τους αντίστοιχους των δ.σ. των παραπάνω Συνδέσμων.

Σε όλα τα σωματεία του Νομού μας θα δοθεί «τιμής ένεκεν» 1 κάρτα συμμετοχής στην χοροεσπερίδα.