Βαθμολογία

Euro 2014 K-19: Ισοπαλία πρόκρισης για Ελλάδα

Η Ελλάδα απέσπασε ισοπαλία 1-1 στο ντέρμπι κορυφής με αντίπαλο τη Βουλγαρία και έφτασε στους 4 βαθμούς μετά από 2 αγωνιστικές στο 6ο προκριματικό γκρουπ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2014 κ-19 και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση. Η ομάδα του Κώστα Τσάνα επιχείρησε να κάνει το 2 στα 2 απέναντι στη γειτονική χώρα και προηγήθηκε στο σκορ με τον Τάσο Δώνη στο 21ο λεπτό. Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι, ο Κίριλ Ντεσπότοφ ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου σε 1-1. Ο σκόρερ της Εθνικής ομάδας ήταν κι ο πρωταγωνιστής του 2ου μέρους, αλλά έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες, με συνέπεια το 1-1 να παραμείνει μέχρι τέλους. Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει τη Σλοβακία την Κυριακή (17/11, 14:00 ώρα Ελλάδας) και πάλι στο γήπεδο "Ρακόβσκι" του βουλγαρικού Σέβλιεβο και αναλόγως το αποτέλεσμα του Αλβανία - Σλοβακία, μπορεί να προκριθεί ακόμα και με ήττα.
Ελλάδα: Στρέζος, Μυρθιανός, Σωτηράκος, Βλάχος, Βούρος, Πολίμος, Δεληγιαννίδης (65' Κρητικός), Φούντας, Ρούσσος, Δώνης (79' Κουλούρης), Πόποβιτς (73' Μήλιος).
Βουλγαρία
: Λιουμπένοφ, Ποπόφ, Γκαμπάλοφ, Βουτόφ, Χούμπτσεφ, Ρ. Τσόνεφ, Βιτάνοφ (78' Ντασκάλοφ), Ντεσποντόφ (57' Μπ. Τσόνεφ), Μίντσεφ, Ντριάνοφ (61' Σταμάτοφ), Βασίλεφ.