Βαθμολογία

Έχασαν την νίκη μέσα από τα χέρια τους οι Νέοι

Με το ισόπαλο 2-2 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Μικτή Νέων της ΕΠΣ Λάρισας, απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Καρδίτσας, με το αποτέλεσμα αυτό να διαμορφώνεται στο 78ο λεπτό, καθώς μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο, η ομάδα του Νομού μας, κρατούσε την νίκη στα χέρια της με σκορ 2-1.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Μπίζιου, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, κι έδειξαν από νωρίς ότι θέλουν, αλλά και μπορούν να πάρουν το τρίποντο της νίκης. Μόλις στο 7ο λεπτό, ο Ζαμπέτας έβγαλε μια όμορφη μπαλιά για τον Μάντζαρη, που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 για την ομάδα της Λάρισας. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα της Λάρισας, δεν πρόλαβε να χαρεί πολύ το γκολ, καθώς τρία λεπτά αργότερα ο διαιτητής της αναμέτρησης, έδωσε πέναλτι για χέρι στην Καρδίτσα. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Κωνσταντάκος, που ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους.

Από εκεί κι έπειτα, η Λάρισα είχε αρκετές ευκαιρίες και απείλησε πολύ την αντίπαλη εστία, ταλαιπωρώντας την αντίπαλη άμυνα. Στο 18’ ο Τσιμουράκος απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ένα σουτ του Νούσιου, ενώ στο 21’ ο Νούσιος και πάλι, βρέθηκε σε καλό σημείο στην αντίπαλη περιοχή, μετά από σέντρα του Μάντζαρη, δοκίμασε ένα σουτ, αλλά τελευταία στιγμή οι αντίπαλοι αμυντικοί έστειλαν την μπάλα κόρνερ.

Τελικά, η Λάρισα, πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ, όταν στο 23ο λεπτό ο Μπίλλης έβγαλε μια όμορφη μπαλιά για τον Καλφούντζο που με ατομική προσπάθεια από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή και με ωραίο σουτ, έκανε το 2-1. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως επιθετικός μονόλογος της ΕΠΣ Λάρισας, με αρκετές χαμένες ευκαιρίες. Στο 51’ ο Νούσιος έκανε μια παράλληλη σέντρα, με τους αμυντικούς της Καρδίτσας να απομακρύνουν έγκαιρα την μπάλα. Στο 57ο λεπτό, αποβλήθηκε ο προπονητής των φιλοξενούμενων, για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία προς τον διαιτητή, αλλά και τον επόπτη, σε ένα φάουλ της Καρδίτσας, ενώ υπήρξε και μια ένταση μικρής κλίμακας, που είχε ως αποτέλεσμα να αντικρίσουν την κόκκινη κάρτα απευθείας ο Μητσογιάννης της Λάρισας και ο Κωνσταντάκος της Καρδίτσας.

Στο 78ο λεπτό, ο Γιαγάκος έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσια, όταν έκανε το 2-2 και από εκείνο το σημείο κι έπειτα, η ομάδα της Καρδίτσας ανέβασε απόδοση, πιστεύοντας στην νίκη και δημιούργησε κάποιες αξιόλογες φάσεις στο παιχνίδι, με αποκορύφωση το 84ο λεπτό, όταν ο Φακίτσας εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Γιαγιάκος με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Καλαμάτα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Μικτή Νέων ΕΠΣ Λάρισας(Μιχάλης Μπίζιος): Καλαμάτας, Κανταρίνος, Καλφούντζος(90’+1’ Αναγνώστης), Παπακώστας, Μητσογιάννης, Ζαμπέτας(81’ Κουσιάς), Καρακώστας(84’ Τζουμάκας), Μπίλλης(62’ Μπούρας), Μάντζαρης, Μαστακούλης(76’ Βαγενάς), Νούσιος.

Μικτή Νέων ΕΠΣ Καρδίτσας(Βησσαρίων Καραγεωργόπουλος): Τσιμουράκος(90’+1’ Νταφόπουλος), Νικολάκος(57’ Νταντάμης), Καζνήσης, Κουτσοτόλιας, Στράτος, Παλαμιώτης(68’ Σάγγος), Κωνσταντάκος, Μπελάγιας(90’+1’ Τριανταφύλλου), Ξέρας, Καλαμάρας(57’ Γιαγιάκος), Φακίτσας.

Διαιτητές: Τσιτσανούδης, Χήτος, Ακρίβος