Βαθμολογία

Υπόθεση ενός ημιχρόνου για τους Παίδες

Την νίκη με σκορ 5-0 κατάφερε να πάρει η Μικτή Ομάδα Παίδων του Νομού μας, απέναντι στο αντίστοιχο συγκρότημα της Καρδίτσας, στα πλαίσια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής για τις Εθνικές Ομάδες. Η ομάδα της Λάρισας, ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι και τα πέντε τέρματα, τα σημείωσε στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Στο πρώτο μέρος, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Νομού μας, είχε την υπεροχή και κατάφερε να απειλήσει, κυρίως με τον Ζιάκα και τον Καλύβα, με τον δεύτερο μάλιστα να σημαδεύει με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας στο 26ο λεπτό, παρ’ όλα αυτά, το ημίχρονο, διάρκειας 40 λεπτών, έληξε χωρίς να σημειωθεί κάποιο τέρμα.

Στο δεύτερο μέρος, οι ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα Μαστοροδήμου, μπήκαν στο παιχνίδι αποφασισμένοι να σκοράρουν, κάτι που έγινε στο 45ο λεπτό, όταν ο Ζιάκας έκανε ένα δυνατό σουτ, ο τερματοφύλακας της Καρδίτσας απέκρουσε και ο Λιόντος που ακολουθούσε την φάση δεν δυσκολεύτηκε σε κενή εστία να ανοίξει το σκορ και να κάνει το 1-0. Στο 59ο λεπτό, ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε το 2-0, μετά από όμορφη μπαλιά του Κουτσιανούλη, ενώ πέτυχε χατ τρικ, στο 61’ όταν κατάφερε και πάλι να νικήσει τον Παπαευθυμίου, με ένα σουτ βολίδα και να γράψει το 3-0.

Στο 69ο λεπτό, ήρθε η σειρά του Κουτσιανούλη να σκοράρει, όταν μετά από πάσα του Μηνά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής, διαμόρφωσε το τελικό 5-0 στο 71’ με πολύ όμορφο τρόπο. Τέλος, να σημειωθεί ότι η Μικτή του Νομού μας, είχε ακόμη ένα δοκάρι, στο 73ο λεπτό, αυτήν την φορά με τον Κυρίτση.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Μικτή Παίδων ΕΠΣ Λάρισας(Αχιλλέας Μαστοροδήμος): Παπαδημητρίου(70’ Κανταρίνος), Κακάμης, Κυρίτσης Ι., Κυρίτσης Α., Κωφός, Μπαμπατσιάς(49’ Κουτσιανούλης), Λιόντος(63’ Κατσής), Κατσαρός-Βέρρος(66’ Γκαλγκανόπουλος), Κουσιάς(41’ Τόπης), Καλύβας(62’ Ματθαίος), Ζιάκας(53’ Μηνάς).

Μικτή Παίδων ΕΠΣ Καρδίτσας(Βησσαρίων Καραγεωργόπουλος): Παπαευθυμίου, Λάκης(23’ Αγγέλης), Πλιάσσας(37’ Χρυσικός), Αγγελάκης, Αναγνώπουλος, Βασιλάκης, Μορφάκης(66’ Χάκας), Νταλούμης(63’ Παπακώστας), Καρέλας(70’ Αδάμος), Δημητρίου, Πατσιούρας(63’ Πιλάτος).

Διαιτητές: Χήτος, Τσιτσανούδης, Ακρίβος.