Βαθμολογία

«Την πλήρωσα... λόγω Μπέου»!

Μια παλιά δήλωση πως λατρεύει τον Αχιλλέα Μπέο ήταν αυτή που «έφαγε» τον Γιώργο Βαζάκα από τον πάγκο της ΑΕΛ. Αυτό ήταν σύμφωνα με τον ίδιο που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των φίλων των «βυσσινί» (λόγω και της κόντρας ΑΕΛ-Ολ. Βόλου) και ουσιαστικά απομακρύνθηκε λίγες ώρες αφότου έγινε η πρόσληψή του. Πάντως ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως το μέλλον του θα είναι σε ομάδα της Θεσσαλονίκης που θα έχει στόχο την άνοδο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «Sentra 103,3:

Για την ΑΕΛ: «Είχα μια προσωπική σχέση με τον κ. Πλεξίδα. Ήμασταν και στα Τρίκαλα μαζί, εγώ μίλησα με τον Χαραλαμπόπουλο. Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα έχει κόσμο μπορεί να είναι στην Γ Εθνική αλλά είναι η πρώτη επαρχιακή ομάδα και με ενδιέφερε. Η συμφωνία ήταν τηλεφωνική, δεν υπογράψαμε κάτι και με ανακοίνωσαν. Στις 12 με πήρε ο Γαλανακόπουλος τηλέφωνο και μου είπε ότι υπήρχε μια αντίδραση από τους φιλάθλους»

Για το πώς εμπλέκεται ο Μπέος: «Ξέρω τον Μπέο από από το 2004 δεν συνεργαστήκαμε άλλη φορά. Έχουμε οικογενειακή σχέση, τον θεωρώ έναν άνθρωπο που έβαλε την σφραγίδα του στην καριέρα μου, αλλά δεν θα με κατευθύνει ο Μπέος. Δεν συμμετέχει στο ποδόσφαιρο ο Μπέος. Όταν ήμουν στον Ολυμπιακό Βόλου μετά από το παιχνίδι με τα Ψαχνά έκανα μια δήλωση ότι λατρεύω τον Μπέο αυτό όμως δεν έχει ως συνέπεια ότι ελέγχομαι»

Για το γεγονός ότι λέγεται πως οι οργανωμένοι οπαδοί ήταν εκείνοι που είχαν αντέδρασαν: «Η ένσταση μου είναι ότι αυτός ο σύνδεσμος, που είναι ο πιο μεγάλος, δεν έβγαλε ανακοίνωση εναντίον μου. Όλοι έλεγαν ότι είμαι καλός. κάποιοι μεμονωμένα αντέδρασαν, δεν ξέρω από πού. Αυτά έφτασαν στα αυτιά των διοικούντων και του Πλεξίδα και του είπαν δεν θέλουμε έναν άνθρωπο του Μπέου. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να ήταν οι οργανωμένοι, ήταν μια μερίδα αλλά και πάλι θα πω ότι η Λάρισα είναι μεγάλη ομάδα.»

Για το μέλλον του και για τις φήμες περί Απόλλωνα: «Όχι. Πιστεύω θα είμαι σε ομάδα Θεσσαλονίκης που θα έχει σκοπό την άνοδο»

Για τις απολύσεις Ελλήνων προπονητών: «Εγώ περίμενα και το είχα δηλώσει πέρσι ότι ήρθε η ώρα να περάσουν Έλληνες προπονητές στις ομάδες. Η κρίση έκανε καλό στον Έλληνα προπονητή. Δεν ξέρω από πού και πως ξεκινάει αυτό. Είναι έγκλημα, δεν υπάρχει πιο μεγάλο έγκλημα στο ποδόσφαιρο. Μια ομάδα θέλει τον χρόνο της να φανεί αυτό που θέλει ο προπονητής. Όλοι θέλουν άμεσα αποτελέσματα και το πρώτο θύμα είναι ο προπονητής και μετά οι παίκτες»

Για την Εθνική και τον Σάντος: «Η ομάδα η δικιά μας δείχνει ότι τώρα έχει την αύρα, πάει. Η ιστορία έχει δείξει ότι η Ελλάδα έχει πάρει μεγάλα αποτελέσματα με την Ρουμανία. Θα πάρει την πρόκριση είμαι σίγουρος. Ο προπονητής ξέρει καλά το ποδόσφαιρο και αυτό που βλέπει και μεθοδεύει, βγαίνει»