Βαθμολογία

Για ποιο πράγμα θα παρατούσαμε το σεξ;

Ίσως σας εκπλήσσει η παραπάνω ερώτηση αλλά σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα το 43% των αντρών απάντησε πως θα παρατούσε το σεξ αν αυτό τους εξασφάλιζε πως θα κρατούσαν την δουλειά τους (και πώς να τους κατηγορήσεις στις εποχές που ζούμε). Τα αποτελέσματα είναι αποκαλυπτικά και για τις γυναίκες...

Πιο συγκεκριμένα το διαδικτυακό καζίνο Roxy Palace έκανε έρευνα μεταξύ 700 αντρών, παντρεμένων και ελεύθερων, μεταξύ των ηλικιών 21 και 50, ρωτώντας τους αν θα θυσίαζαν το σεξ για να διατηρήσουν την επαγγελματική τους καριέρα.

Αυτή η έρευνα όμως δεν είναι μόνη που έθεσε ένα τέτοιο δίλημμα. Παρόμοιες μελέτες έχουν γίνει και στο παρελθόν. Ας δούμε λοιπόν ποια είναι τα δημοφιλέστερα πράγματα, χάρη στα οποία οι άνθρωποι (άντρες και γυναίκες) θα θυσίαζαν το σεξ. Ανταλλάσω το σεξ με:

'Ενα καλύτερο σώμα

Μην παραξενεύεστε καθόλου, καθώς έρευνα που εκπονήθηκε από τα περιοδικά SHAPE και FitSugar αποφάνθηκε πως το 68% των γυναικών που ερωτήθηκαν θα παρατούσαν το σεξ, για τουλάχιστον ένα μήνα, αν αυτό τους εξασφάλιζε πως θα έφτιαχναν το τέλειο σώμα για να φορέσουν άφοβα το μπικίνι τους.

Το iPhone μου

Η έρευνα που κυκλοφόρησε στις 18 Ιουνίου απέδειξε πόσο εθιστικό είναι το κινητό της apple καθώς το 15% των συμμετεχόντων δήλωσαν πως θα προτιμούσαν να εγκαταλείψουν το σεξ από το να περάσουν ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο χωρίς το αγαπημένο τους κινητό τηλέφωνο.

'Εναν καλό ύπνο

Μερικές φορές χρειάζεσαι τόσο πολύ να πέσεις στο κρεβάτι σου και να μην σε ενοχλήσει τίποτα και κανένας (αυτό συμβαίνει σπάνια έως ποτέ βέβαια καθώς όλο και κάποιος θα βρεθεί να διαταράξει την ησυχία σου εκείνη την ώρα). Σε έρευνα που έγινε τον περασμένο Μάιο το 12% των αμερικάνων ψήφισε πως θα διάλεγε έναν καλό και ήσυχο ύπνο από το σεξ!

Για το facebook!

Συχνά πυκνά ξεπηδούν νέες έρευνες για το κοινωνικό δίκτυο και την επίδραση αυτού στις ζωές των χρηστών του. Ίσως όμως δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι κάποιος θα προτιμούσε την εικονική πραγματικότητα του υπολογιστή από την ερωτική συνεύρεση. Κι όμως! Μια έρευνα του Cosmopolitan που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2011 έδειξε πως το 20% των γυναικών, που συμμετείχαν, θα προτιμούσαν να παρατήσουν το σεξ για μία βδομάδα από το να μην έχουν τη δυνατότητα να κοιτάξουν τις φωτογραφίες που ποστάρουν οι φίλοι τους στο facebook.

Για την πρόσβαση στο internet

Και μετά μου λέτε ότι το διαδίκτυο δεν έχει αντικαταστήσει τις πραγματικές ζωές μας. Για πείτε τα αυτά και στο Boston Consulting Group που τον περασμένο Μάιο έκανε έρευνα ανακαλύπτοντας πως ένα ποσοστό που αγγίζει το 20% θα προτιμούσε να εγκαταλείψει το σεξ από το να μην έχει πρόσβαση στον ίντερνετ για έναν χρόνο.