Βαθμολογία

Ένα σαββατοκύριακο αφιερωμένο στο Τζούντο

Ένα σαββατοκύριακο αφιερωμένο στο Τζούντο. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του ΤΕΙ Λάρισας αγώνες  Τζούντο.

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου o Αθλητικός σύλλογος Προμηθέας Λάρισας πραγματοποίησε φιλικούς αγώνες τζούντο με μεγάλη επιτυχία, με τη συμμετοχή 180 παιδιών απ όλη τη περιφέρεια Θεσσαλίας. Οι αγώνες είχαν καθαρά παιδαγωγικό και διδακτικό χαρακτήρα με σκοπό την κοινωνικοποίηση, την ευγενή άμιλλα και την πρώτη επαφή των νεαρών αθλητών με το Τζούντο στην αγωνιστική του μορφή. Εντυπωσίασαν οι εμφανίσεις απ όλους και πολλά μετάλλια. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που έδειξαν ότι ξέρουν τι κάνουν, ξεπερνώντας τον εαυτό τους.

Την επόμενη ημέρα Κυριακή 10 Νοεμβρίου έλαβαν μέρος οι Πανελλήνιοι Προκριματικοί Αγώνες  Τζούντο εφήβων  για τη συγκρότηση της Εθνικής Ομάδας που θα αντιπροσωπεύσει την χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2014. Στους προκριματικούς αγώνες συμμετείχαν πάνω από 150 αθλητές απ όλη την Ελλάδα. Οι αγώνες κύλισαν ομαλά και προσέφεραν εξαιρετικό θέαμα στους κατοίκους της περιοχής. Το επίπεδο ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένο και οι αναμετρήσεις των αθλητών υπήρξαν πολύ ενδιαφέρουσες.

Στους αγώνες παρευρέθηκε ο πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Τζούντο Κεντρικής Ελλάδος κ. Μάρκος Σγάντζος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο κ. Ιωάννης Καφενταράκης και  ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Θανάσης Παιδής που συνεχάρησαν τους αθλητές και τους παρότρυναν να συνεχίσουν τις προσπάθειες τους. 

Η Τοπική Επιτροπή Τζούντο Κεντρικής Ελλάδος ευχαριστεί την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό και την αντιπεριφερειάρχη κ. Ρένα Καραλαριώτου για την πολύτιμη στήριξη τους στη διεξαγωγή των αγώνων.

Επίσης ευχαριστεί πολύ τον πρόεδρο του ΤΕΙ κ. Παναγιώτη Γούλα, τον αναπληρωτή πρόεδρο του ΤΕΙ κ. Μιχάλη Βλαχογιάννη  και τον γυμναστή του ΤΕΙ κ. Γεώργιο Μπούτλα για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου για την διεξαγωγή των αγώνων.