Βαθμολογία

Ένταση και ατύχημα με μηχανή προκάλεσε η τρόικα

Εκτός από το «ατύχημα» της χώρας να βρεθεί στο δρόμο της και να υπομένει τις «συμβουλές-παραινέσεις» της για να… σωθεί, η τρόικα προκάλεσε και τροχαίο ατύχημα κατά την άφιξη της αντιπροσωπείας της στο υπουργείο Οικονομικών την Τρίτη (12/11).

Η αποστολή των εκπροσώπων των δανειστών έφτασε το πρωί στο κτίριο του υπουργείου προκειμένου να συναντηθεί με τον Γιάννη Στουρνάρα, όπως έχει προγραμματιστεί. Ωστόσο, όταν τα αυτοκίνητα που μετάφεραν τους τροϊκανούς σταμάτησαν έξω από την είσοδο του κτιρίου, ένα εκ των μελών της αποστολής ανοίγοντας την αριστερή πίσω πόρτα χτύπησε διερχόμενο μοτοσικλετιστή τον οποίο δεν είχε αντιληφθεί. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να πέσει ο οδηγός της μηχανής στο πεζοδρόμιο αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε και το συμβάν τελείως κάπου εκεί καθώς δεν δόθηκε συνέχεια.

Ωστόσο, η ένταση από την άφιξη της τρόικας δεν έλειψε. Έξω από το υπουργείο Οικονομικών λοιπόν βρίσκονταν συγκεντρωμένες απολυμένες καθαρίστριες που διαμαρτύρονταν. Μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία των τροϊκανών προσπάθησαν να μπουν στο κτίριο αλλά απωθήθηκαν από τις δυνάμεις των ΜΑΤ που είχαν παραταχθεί στο σημείο.

Πηγή: a-sports.gr