Βαθμολογία

Λεωνίδας Κωστούλας: «Κερδίσαμε την καλύτερη ομάδα του ομίλου»

Ο ποδοσφαιριστής του Οικονόμου, Λεωνίδας Κωστούλας (ο παίκτης που σημείωσε το γκολ) μετά το τέλος του αγώνα τόνισε: «Η σημερινή μας (σσ. χθες) νίκη είναι πολύ σημαντική και ιστορική για το σύλλογο της Τσαριτσάνης και ανήκει σε όλους τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τους διοικούντες και στους φιλάθλους του χωριού και της επαρχίας γενικότερα, οι οποίοι πιστεύουν και στηρίζουν την προσπάθειά μας. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι αγωνισθήκαμε δυνατά και με θέληση, επιδιώκοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που ήλθε με τη νίκη μας εναντίον της καλύτερης ομάδας στον όμιλο, της ΑΕΛ.

Είχαμε ανεβασμένη ψυχολογία, ιδιαίτερα στο β΄ μέρος καθώς όσο περνούσε ο χρόνος, κινούμασταν αρκετά καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο  και βλέποντας πως ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, προσπαθήσαμε, το παλέψαμε και τελικά καταφέραμε να φύγουμε νικητές από το ντέρμπι. Το γκολ για την ομάδα μου ήλθε σχετικά νωρίς στην επανάληψη, παρόλα αυτά καταφέραμε και το κρατήσαμε ως το τέλος, παίζοντας αθλητικά και μέσα από κανόνες που έχουν να κάνουν με την αξιοπρέπεια μεταξύ των αντίπαλων ποδοσφαιριστών.

Χαίρομαι που  μου δόθηκε η ευκαιρία και σημείωσα το μοναδικό γκολ, το οποίο έκρινε το αποτέλεσμα, ωστόσο όλη η ομάδα ήταν αυτή που πάλεψε στη διάρκεια της αναμέτρησης και τα συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους το ίδιο. Για ακόμη μια φορά, εγώ και οι συμπαίχτες μου ευχαριστούμε τον κόσμο της Τσαριτσάνης και της Ελασσόνας, που βρέθηκαν κοντά μας και μας στήριξαν».