Βαθμολογία

Ανατροπή στην ανατροπή στην Νίκαια

Μπορεί η ΑΕΔ Νίκαιας να προηγήθηκε στο σκορ, στο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής για την Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία, απέναντι στον Κεραυνό Παραποτάμου, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι, κατόρθωσαν να γυρίσουν το εις βάρος τους 1-0 σε 1-2, με δύο γκολ των Σαρρή και Κουκουτσέλου που τους έβαλαν να βρίσκονται μπροστά στο σκορ. Ωστόσο, από εκεί και πέρα, η νεανική μηχανή του Μίλτου Ζιάκα πήρε μπροστά και κατάφερε να φτάσει σε ευρεία νίκη, με τελικό σκορ 6-2. Όσον αφορά τους γηπεδούχους, από δύο γκολ, πέτυχαν Σβερκούλης και Χριστοδούλου, ενώ δίχτυα βρήκαν ο Μπούκας και ο Καραμπούζης, που ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο την μεγάλη νίκη της Νίκαιας.

ΑΕΔ Νίκαιας(Μίλτος Ζιάκας): Τζουβάρας, Γεωργόπουλος(77’ Ανδρέου), Καραμπούζης, Ψαρούλης, Χονδρονάσιος, Ακρίβος, Στατήρης, Σβερκούλης, Μπακαρτζής(83’ Σιαμαντούρας), Μπούκας, Νούσιος(67’ Χριστοδούλου).

Κεραυνός Παραποτάμου(Ζήσης Ζιάγκας): Ζήκος, Κανταρίνος Ν., Σαρρής(55’ Σαΐτης), Δαλακώνης, Καραολής(60’ Πάσχος), Παππάς, Βασίλεβ(65’ Αβραμούλης), Κανταρίνος Θ., Κουκουτσέλος, Ναΐμ, Σερίφης Τρ.