Βαθμολογία

Τουλάχιστον το πάλεψε ο Αμπελωνιακός

Βαριά ήττα με σκορ 4-1 γνώρισε ο Αμπελωνιακός, στο γήπεδο της Λαμίας, από την τοπική ομάδα, για την 7η αγωνιστική του 3ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα του Νομού μας, βρέθηκε απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο, που οδηγεί την κούρσα στον Όμιλο, ωστόσο τουλάχιστον τον κοίταξε στα μάτια και προσπάθησε να κάνει ότι είναι δυνατόν περισσότερο μέσα στο γήπεδο. Αρχικά, βρέθηκε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς, από το 4ο μόλις λεπτό, όταν ο Κιπτίου, εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Κόλεφ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, σημειώνοντας το 1-0. Στο 12ο λεπτό, ο ίδιος παίκτης πέτυχε και δεύτερο τέρμα, αυτήν την φορά με πλασέ, αυξάνοντας το σκορ σε 2-0. Ο Αμπελωνιακός, κατάφερε να μειώσει προσωρινά, στο 30ο λεπτό με τον Κακαβίτση και να μπει και πάλι στο παιχνίδι, δημιουργώντας κάποιες καλές φάσεις. Το τελειωτικό χτύπημα στην ομάδα του Αμπελώνα, το έδωσε ο Ζλατκόφσκι, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 64’, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Κόλεφ πέτυχε και τρίτο γκολ, σημειώνοντας χατ τρικ και αυξάνοντας τον δείκτη του σκορ σε 4-1.

Λαμία(Περικλής Αμανατίδης): Φιρινίδης, Παπαστεργίου, Κοντοχρήστος, Μκριτσιάν, Γόγολος(38’ Κουτρουμάνος λ.τ.), Παπαδήμας, Μαλισσόβας, Ζλατκόφσκι, Κόλεφ, Διαμαντίδης, Κιπτίου(66’ Αντωνίου λ.τ.)

Αμπελωνιακός(Γιάννης Γκαμπέτας): Παπαδόπουλος Β., Πασχαλίδης, Τζιαρτζιάνης, Πολύζος, Κομισόπουλος, Γκαμπέτας, Μπίκος, Κατσούλης(80’ Μούργκας), Παπανδρέου(20’ Τανάγιας λ.τ.), Αλεξανδρής(73’ Ρόκα), Κακαβίτσης.